تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

توجیه نماینده مجلس برای تعطیل نشدن مدارس

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در رابطه با تعطیل نشدن مدارس، وزارت آموزش و پرورش در وضعیت انتخاب بین بد و بدتر قرار دارد نه انتخاب بین خوب و بد.

توجیه نماینده مجلس برای تعطیل نشدن مدارس

اقتصاد۲۴- مهرداد ویس کرمی درباره آلودگی هوا و وجود گرد و خاک در استان‌های مختلف در روز‌های اخیر و تعطیل نکردن مدارس بیان کرد: جلساتی در مورد آلودگی هوا تشکیل شده و نهاد‌های ذیربط تصمیم گرفتند که مدارس باز باشد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه تصریح کرد: در مورد مدارس به طور طبیعی حساسیت‌هایی وجود دارد، ولی متاسفانه در حال حاضر در شرایط بین خوب و بد قرار نداریم بلکه در شرایط بین بد و بدتر قرار داریم. بدتر این است که مدارس تعطیل باشند و ادامه آسیب‌های جدی که با توجه به غیر حضوری بودن کلاس‌ها به وجود آمده بود، ادامه پیدا کند و بد این است که با رعایت مسائل ایمنی مدارس باز باشد.


بیشتر بخوانید: تهران باید تعطیل می‌شد اما دولت‌ با تعطیلی پایتخت مشکل دارد


ویس کرمی افزود: با توجه به اینکه اکثر دانش آموزان بحمدالله سالم و جوان هستند، شاید بر این اساس بین بد و بدتر این تصمیم گرفته شده است. مساله مهم این است که باید به خانواده‌ها توصیه کرد بچه‌ها را توصیه به رعایت کنند و البته با توجه به ماسک‌هایی که به دلیل کرونا زده می‌شود، این مساله بیشتر رعایت می‌شود.

نماینده مردم خرم آباد در مجلس تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش در شرایط بین بد و بدتر قرار دارد و از سویی متولی آموزش کشور است و استانداری باید تصمیم می‌گرفت که چه کار کند.

ویس کرمی خاطرنشان کرد: شرایط سختی با توجه به کمبود بارندگی‌ها داریم با توجه به اینکه در فصل بارندگی قرار داریم اما، بعد از تعطیلات نوروز حتی در غرب کشور و در خیلی از نقاط کشور بارندگی نداشتیم و این باعث شده که نقاط کانونی ریزگرد‌ها فعال شوند و از سوی دیگر وضعیت ترکیه، خشکسالی و عدم بارندگی باعث شده که شاید امسال در کنار کم آبی که یکی از مشکلات جدی کشور خواهد بود و به تبع آن برق، بحث ریزگرد‌ها نیز از سال قبل جدی‌تر شود و گویا با این موضوع نیز باید مانند کرونا و گرانی به مرور عادت کنیم.

وی در رابطه با اینکه آیا کمیسیون آموزش در رابطه با تعطیلی مدارس نظری دارد یا نه؟ گفت: این‌ها مسائل اجرایی است و کمیسیون تا زمانی که مساله خاصی پیش نیاید در کار دولت طبق قانون اساسی دخالت نمی‌کند، ولی اگر تخلف و کوتاهی صورت گرفته باشد طبیعتا کمیسیون آموزش پیگیری خواهد کرد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: هفته گذشته وزیر آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش حضور یافتند و بیش از دو ساعت دغدغه‌های نمایندگان را شنیدند و امیدواریم از این به بعد نیز ادامه داشته باشد که الحمدلله اقدامات خوبی توسط آقای نوری وزیر آموزش و پرورش در حال انجام است.

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
يکشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۱
از اول با بی تدبیری و تعطلی مدارس ضربه مهلکی به روند آموزش وارد شد وخیلی از دانش آموزان دچار افت تحصیل و بی علاقگی به ادامه تحصیل شدن و براحتی قابل جبران نیست
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار