تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

طلا پرواز کرد

روز گذشته طلا روندی صعودی داشت و توانست رکورد یک ماهه قیمت خود را ثبت کند.

قیمت طلا

اقتصاد۲۴- نگرانی‌ها در مورد پیامد‌های حمله روسیه به اوکراین و همچنین افزایش فشار‌های تورمی اقتصاد آمریکا و سایر اقتصاد‌های بزرگ جهان، پیشنهاد‌ها برای خرید طلا را افزایش داده است، قیمت اونس طلا در روز دوشنبه به بالاترین سطح یک ماهه خود رسید، درست کمتر از سطح ۲هزار دلار ایستاد.

درحالی که در گذشته به بالاترین سطح خود از ۱۱ مارس به ۱۹۹۸.۱۰ دلار رسیده بود. طلای آمریکا با ۰.۶ درصد افزایش به ۱۹۸۶.۴ دلار رسید.


بیشتر بخوانید: دلار سقوط می‌کند؟


رشد طلا در اواخر معاملات با جهش در بازدهی شاخص ۱۰ ساله خزانه داری آمریکا و افزایش بیشتر شاخص دلار که اشتهای خریداران خارجی را برای طلا کاهش می‌دهد، مهار شد.

دیوید مگر، مدیر معاملات فلزات در High Ridge Futures در این باره تا کید کرد: «افزایش اندک تنش به دلیل جنگ روسیه و اوکراین در کنار فشار‌های تورمی در سراسر جهان، تقاضا برای طلا را افزایش می‌دهد».

مگر ادامه داد، نگرانی‌ها در مورد ضربه اقتصادی ناشی از محدودیت‌های ناشی از اپیدمی کووید در چین نیز از این فلز حمایت کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار