تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

برنامه‌های سال ۱۴۰۱ بیمه سرمد تشریح شد/ تاکید رشنوادی بر پنج محور اصلی در برنامه استراتژیک سرمد

مدیرعامل بیمه سرمد گفت: سرمد امروز به آینده نگاه دارد و سال 1401 سال بهتری برای ما خواهد بود و صنعت بیمه خبرهای خوشی از فعالیت‌های ما خواهد شنید.

برنامه‌های سال ۱۴۰۱ بیمه سرمد

اقتصاد۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه سرمد، اولین جلسه شورای مدیران این شرکت در سال 1401 با حضور معاونان و مدیران برگزار شد. 

یعقوب رشنوادی در این جلسه گفت: سال گذشته سال پرتلاطمی برای سرمد بود که تجارب زیادی برای همه ما به همراه داشت. سرمد نشان داد که یک شرکت مقتدر است و امروز پرصلابت از مشکلات عبور کرده است. 

وی افزود: سرمد امروز به آینده نگاه دارد و سال 1401 سال بهتری برای ما خواهد بود و صنعت بیمه خبرهای خوشی از فعالیت‌های ما خواهد شنید. با تغییر و تحولی که داشته‌ایم سال بسیار پربازدهی پیش‌رو داریم. 

رشنوادی به تغییر نگاه افکار عمومی به برند سرمد هم اشاره کرد و گفت: تصویر شرکت در افکار عمومی بهتر شده و شرایط سرمد به کلی تغییر کرده است. امروز با همت و تلاش مجموعه مدیران و کارکنان، در افکار عمومی به نحو خوبی با خدمات و اقدامات موثرمان شناخته شده‌ایم.

مدیرعامل بیمه سرمد درباره برنامه‌های این شرکت در سال 1401 نیز گفت: سال جدید را با یک برنامه جدی و جامع آغاز کرده‌ایم و به ویژه در حوزه شعب دستور کار روشنی داریم که باید آن را محقق کنیم، چرا که تقویت شبکه فروش یکی از اهداف اصلی ما خواهد بود. 

استفاده از ظرفیت بیمه‌گذاران بزرگ سرمد، از دیگر نکاتی بود که رشنوادی به آن اشاره کرد و افزود: در کنار جذب بیمه‌گذاران بزرگی همچون سازمان تامین اجتماعی که در روزهای پایانی سال 1400 به جمع مشتریان ما اضافه شد، باید از ظرفیت این بیمه‌گذاران به خوبی بهره ببریم، چراکه پتانسیل‌های بزرگی در مجموعه‌های مانند بانک صادرات ایران، سازمان تامین اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، جهاد دانشگاهی و... وجود دارد که مغفول مانده است. 

وی ترمیم ساختار مالی شرکت و مولدسازی دارایی‌ها، حفظ پرتفوی شرکت و افزایش آن از طریق خرده‌فروشی، تقویت شبکه فروش، اصلاح ساختار سازمانی و سرمایه انسانی شرکت، افزایش سهم فروش آنلاین و استفاده از کسب‌وکارهای دیجیتال و تقویت برند و هویت شرکت را از دیگر برنامه‌های مهم سال 1401 برشمرد. 

رشنوادی افزود: بیمه سرمد، قابلیت و ظرفیت سرآمدی را در صنعت بیمه کشور دارد و باید با استفاده از تجربه‌های سال‌های اخیر خود این مهم را محقق کند. 

در ادامه این جلسه معاونان و مدیران سرمد، با نگاهی به عملکرد سال گذشته، برنامه‌های خود را برای سال جدید تشریح کرده و مورد بررسی قرار دادند.

هم‌چنین در پایان جلسه، از روح‌اله عظیمی معاون فنی بیمه‌های زندگی، ناهید شاکری مدیر بیمه‌های مهندسی و انرژی، مسعود صحرابانی مدیر بازاریابی و فروش بیمه‌های زندگی و حسن پورحسینی مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی، باربری و خاص، به عنوان مدیران برتر در حوزه آموزش کارکنان و نمایندگان شرکت قدردانی شد.

 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ حمله تند عضو شورای شهر به آب و فاضلاب در پی صدور قبض‌های نجومی

خبر مهم درباره وام بلاعوض به یارانه‌بگیران

فیلم/ اعزام تانک‌های عناصر جولانی به سویداء

حذف ویدیوی شادی دختران بسکتبالیست ایران از صفحه آسیاکاپ

بازار سرمایه چه ساختاری دارند؟

فیلم/ ترامپ: سی‌ان‌ان داشت زمان حمله به ایران را لو می داد

ایران همکاری با آژانس را به تغییر رفتار دوگانه آن مشروط کرد

وزیر دفاع: به آتش‌بس اعتماد نداریم

هشدار سردار رادان درباره پاسخ شدیدتر به حمله احتمالی دشمن

فیلم/ ترامپ بار دیگر پوتین را تهدید کرد

نخست‌وزیر عراق: ایران به دنبال توافق است نه سلاح هسته‌ای

کاسبان تحریم می گویند مکانیسم ماشه بی اثر است

فیلم/ درآمد هنگفت دست‌فروشان در پایتخت: شبی چند میلیون تومان؟

صندوق توسعه ملی چیست و چه کارکردی دارد؟

حمایت جواد خیابانی از امیر قلعه‌نویی

خداحافظی با کارت سوخت از مرداد؟

بحران امنیتی در سویدا با دست‌کم ۸۹ کشته

علم‌الهدی: هدف دشمن دین‌زداییست

هشدار محقق داماد و درویش‌زاده درباره جهل مقدس و پیامد‌های آن

از سرگیری پروازهای هواپیمایی عراق به ایران

عکس/ صدام حسین در حال روشن‌کردن سیگار برگ در سالن اجلاس سران عرب

رشد چشمگیر واردات نفت چین از ایران

جدایی مدافع استقلال قطعی شد

معرفی موشک بالستیک ATACMS MGM-۱۴۰ آمریکا

فیلم/ نماینده قم: حتی یک جاسوس افغانستانی هم نداشتیم

فیلم/ عراقچی وارد چین شد

عکس/ تغییر چهره ویژه هازل کایا سریال عشق ممنوع

پزشکیان: ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم

فیلم/ تیکه امیرحسین قیاسی به رشیدپور: شما نباید با ترامپ مصاحبه کنید

Beidou چینی جایگزین GPS می‌شود

فیلم/ هوشدن ترامپ در فینال جام‌جهانی باشگاه‌های فیفا

فیلم/ ظهره‌وند جنگنده‌های B۲ آمریکا را قارقارک خواند

عکس/ واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به احتمال فعال سازی مکانیزم ماشه

فیلم/ حضور سردار قاآنی در مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس سپاه

آمار پلیس از مرگ‌ومیر تصادفات جاده‌ای در تهران

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت آجیل و خشکبار امروز + جدول

قیمت فولکس واگن در بازار ایران + جدول

ولایتی شرط توقف غنی‌سازی را برای مذاکره رد کرد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

زمان آغاز فروش بلیت قطارهای اربعین

نتیجه نهایی درباره تغییر قیمت نان در تهران

جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد

عکس/ واکنش فغانی به انتقاد ایرانی‌ها از خوش‌وبش با ترامپ

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴

عکس/ چهره زیبای زهره فکورصبور ۲۴ سال پیش در اولین فیلم سینمایی‌اش

هشدار به مصرف‌کنندگان سنگ مرداب

اینفوگرافی/ موضع کشورهای اروپایی در جنگ ایران و اسرائیل

فیلم/ پرتخلف‌ترین عادت رانندگی مشخص شد