تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

فرصت سه روزه برای فرار پرسپولیس از کسر امتیاز!

اواخر فروردین ماه حکم محکومیت پرسپولیس در پرونده شکایت آنتونی استوکس بازیکن سابق و ایرلندی به این باشگاه رسید.

فرصت سه روزه برای فرار پرسپولیس از کسر امتیاز!

اقتصاد۲۴-  استوکس که در نیم فصل دوم لیگ نوزدهم و با امضای قرارداد محمدحسن انصاری‌فرد به پرسپولیس پیوست، پس از مدتی حضور در این تیم به دبی رفت و سپس دیگر هرگز به ایران بازنگشت و با طرح شکایت در فیفا، خواستار دریافت باقی‌مانده قراردادش شد.

این در حالی بود که مدیرعامل وقت باشگاه ۱۶۰ هزار دلار به به‌عنوان پیش پرداخت داده بود.


بیشتر بخوانید: سیدجلال به ترکیب پرسپولیس برمی‌گردد؟


با این حال دادگاه فیفا پرسپولیس را محکوم کرد که سرخ‌پوشان پرونده را به دادگاه عالی ورزش بردند و حکم نهایی دادگاه CAS روز ۲۹ فروردین ماه به باشگاه رسید و آن‌ها به پرداخت ۸۶ هزار دلار محکوم شدند و از زمان ابلاغ حکم ۱۱ روز فرصت دارند تا با استوکس تسویه حساب کنند.

حالا از فرصت ۱۱ روزه فیفا فقط سه روز باقی مانده، اما فعلا خبری از تهیه و پرداخت طلب سه میلیاردی استوکس نیست و این مسئله باعث نگرانی هواداران بابت کسر امتیاز و جریمه‌های دیگر شده است.

البته باشگاه پرسپولیس برای پرداخت طلب استوکس دست به دامن AFC شده تا در صورت امکان این پول از مطالبات این باشگاه در AFC به حساب استوکس واریز شود که فعلا از کنفدراسیون فوتبال آسیا هم پاسخی دریافت نشده است.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار