تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

بحران زمین خواری در مناطق آزاد

برخی در بخشی از منطقه آزاد بندر انزلی سند سازی کردند تا اراضی را تصاحب کنند.

بحران زمین خواری در مناطق آزاد

اقتصاد۲۴- رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک با دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی گفت:در آینده نزدیک ۱۵ منطقه آزاد برای تثبیت حدنگاری خواهد شد.سعید محمد گفت: ما هشت منطقه فعال داشتیم که ۷ منطقه به آن اضافه شده است و با توجه به اینکه در مناطق آزاد اراضی گران شده و قیمت مسکن رشد پیدا می‌کند باید به دنبال جلوگیری از ورود دلالان در این عرصه باشیم.به گفته سعید محمد ساماندهی مناطق آزاد ضروری است چرا که به طور مثال در منطقه آزاد چابهار شاهد معضل زمین خواری هستیم که باید با حدنگاری (کاداستر) این موضوع ساماندهی شود.
سعید محمد گفت: اکنون در بخشی از منطقه آزاد بندر انزلی برخی سندسازی کردند تا اراضی را تصاحب کنند. موضوع دیگر صدور سند تک برگ مالکیت برای برخی مناطق آزاد است که امیدواریم این تفاهم نامه راهکار و کلید حل مشکلات آن مناطق باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار