تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

یک همجنسگرا سخنگوی کاخ سفید شد

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، «کارین ژان-پییر» را که یک زن سیاهپوست همجنسگراست به عنوان سخنگوی جدید کاخ سفید منصوب کرد.

یک همجنسگرا سخنگوی کاخ سفید شد

اقتصاد۲۴- «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه از انتصاب یک زن سیاه‌پوست همجنسگرا به عنوان سخنگوی جدید کاخ‌ سفید خبر داد.

طبق اعلام کاخ‌سفید، خانم «کارین ژان-‌پییر» از 13 می (23 اردیبهشت) جایگزین «جن ساکی» سخنگوی فعلی کاخ‌سفید خواهد شد که قرار است به زودی مجری شبکه خبری «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» شود.

ژان-پییر که پیش از این معاون ساکی سخنگوی کاخ سفید بوده است قرار است سمت دستیاری رئیس جمهور را نیز داشته باشد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار