تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

گاف تازه بایدن درباره ایران سوژه شد+ فیلم

جو بایدن گفت که در دوران کاری خود، ۵۰ بار به ایران و عراق و افغانستان سفر کرده است!

جو بایدن

اقتصاد۲۴- رئیس جمهور آمریکا در جمع کارکنان یک کارخانه در اوهایو بار دیگر گاف داد و گفت که در دوران کاری خود، ۵۰ بار به ایران سفر کرده است.

جو بایدن در جمع کارکنان کارخانه یونایتد پرفورمنس متالز در همیلتون در اوهایو باز هم گاف داد و گفت که در دوران کاری خود، ۵۰ بار به ایران و عراق و افغانستان سفر کرده است.

وی گفت: من بیش از ۵۰ بار داخل و خارج از افغانستان، ایران و عراق بودم، منظورم عراق است، ۵۰ بار، ۴۸ بار و هم‌اکنون همین کار‌ها را در اوکراین انجام داده‌ایم و در آنجا بوده‌ایم. به شما بگویم که تفاوت بسیار بزرگ و خارق العاده‌ای به وجود آورده‌اید.


بیشتر بخوانید: فیلم/ اختلال تکلم بایدن سوژه شد!


ستاد انتخاباتی خود بایدن نیز اعلام کرده است که تعداد سفر‌های بایدن به عراق و افغانستان ۲۱ بار بوده است و رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در این خصوص اغراق کرده است.

رئیس جمهور آمریکا که از زمان روی کار آمدن در ژانویه سال ۲۰۲۱، در مناسبات مختلف گاف‌های وی به سوژه رسانه‌های دنیا و حتی رسانه‌های آمریکایی تبدیل شده است، طی هفته‌های اخیر به مراتب بیشتر از قبل گاف داده است.

کد ویدیو
منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار