تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
نامه جعفرزاده به احمد توکلی در مورد سیسمونی‌گیت قالیباف

چرا از آپارتمان استانبول قالیباف چیزی نمی‌گویید؟!

غلامرضا جعفرزاده ایمن‌آبادی، جانباز دفاع مقدس و نماینده پیشین مجلس در نامه‌ای سرگشاده به احمد توکلی که نسخه‌ای از آن را در اختیار «فراز» قرار داده است نکاتی را در مورد ماجرای موسوم به «سیسمونی‌گیت» و سفر خانواده محمدباقر قالیباف رییس مجلس به ترکیه یادآور شده است.

چرا از آپارتمان استانبول قالیباف چیزی نمی‌گویید؟!

اقتصاد۲۴- جناب آقای دکتر احمد توکلی
عضو محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
با عرض سلام و تحیات الهی
برای کوتاه کردن مطلب و بدون استفاده از مستندات تاریخی! و با کسب اجازه از محضرتان یکراست می‌روم بر اصل مطلبی که بهانه شد برای نگارش این مقال!
نامه شما را به آقای قالیباف در رسانه‌ها دیدم و خواندم هم خوشحال شدم هم متاثر! خوشحال از این بابت که بعد از یک غیبت طولانی در صحنه امر به معروف و نهی از منکر مقامات عالی کشور بالاخره سکوت را شکستید و به بخشی از نکات پر ابهام ذهن این روز‌های مردم اشاره فرمودید که البته سکوت و غیبت شما و امثال شما هزینه گزافی برای ملت تولید و فراهم کرده و می‌کند و از آن جمله بودجه فاجعه آمیز سال جاری است که می‌بینید حالیه هر اتفاق تلخی برای مردم می‌افتد ارجاع به بودجه داده می‌شود و اگر در زمان ارائه لایحه ضد مردمی ۱۴۰۱ با توجه به تخصصی که دارید تذکر می‌دادید و ارشاد می‌کردید حداقل کشور دچار این حجم مشکلات و انباشت نارضایتی مردم از انقلاب و حاکمیت نمی‌شد و دیدید تمام تذکرات ما و دوستان ما در زمان ارائه لایحه بودجه به مجلس درست از آّب در آمد و البته ادعا دارم طوفان سخت تری در راه است! که در جای دیگری بدان خواهم پرداخت؛ و متاثر شدم چرا در مکتوبه‌تان بخشی را پنهان کردید و با عرض پوزش احساسم این است تعمدا از قلم انداختید! شاید رسانه‌ها را تعقیب کنید شاید هم به اطلاع شما برسانند و موضوع اصلی در سفر خانواده آقای قالیباف سیسمونی گیت و سفر پرخرج خانواده مقام ارشد ایرانی در ماه رمضان به کشور همسایه و خرید وسایل نوزاد بدنیا نیامده صرفا نیست! مسئله اصلی موضوع خرید دو واحد آپارتمان لوکس در برج تجاری اسکای لند در منطقه مسلک استانبول ترکیه و مشرف به جنگل‌های بلگراد است و شبکه‌های متعدد خارجی از جمله شبکه خبری TGRT Haber گزارش مفصلی تهیه و پخش کرده و اسناد نشان داده و دست به دست در بین مردم می‌چرخد و هیچکس حتی آن را تکذیب نمی‌کند؟! و مردم احساس بسیار بدی به مسئولین پیدا کرده‌اند.


بیشتر بخوانید: پس لرزه‌های سیسمونی گیت برای ریاست قالیباف


در فیلمی که در یکی از شبکه‌های آن طرف آبی پخش شده کل قرار داد مشخص است و جالب است در زمان خرید آپارتمان‌ها همسر و دختر و داماد آقای قالیباف (امیر رضا بحیرایی) حضور داشته و دامادی که آه در بساط نداشت و نه وابسته به ثروت بود و نه قدرت و پولی هم نداشت! قرار داد را بعنوان شاهد و حکم امضا کرده است! و واحد‌ها بنانم فردی بنام آقای محمد بحیرایی صادر شده که تاکنون وابستگی دقیق آن مشخص نشده، ولی قدر مسلم از وابستگان نزدیک آقا داماد است. در این فیلم‌ها گفته می‌شود: این واحد‌ها متعلق به فردی بنام نورالدین اوروغلو ترک است و به ارزش تقریبی خرید بیست میلیون لیر معادل تقریبی چهل میلیارد تومان است که پنجاه درصد آن توسط آقای علوی تبار از صرفان معروف و غیر قانونی استانبول انتقال وجه تا زمان صدور سند صورت می‌پذیرد. تمام مستندات هم در این ویدئو‌ها نشان داده می‌شود.

شغل شریف دامادی!

مسلم است هیچ مقام مسئول رده بالای کشوری خرید ملک در کشور بیگانه را به نام شخص خودش انجام نمی‌دهد و در بین مردم شایع است که بعضی از مقامات دولتی در کشور‌های دیگر ملک برای روز مبادا خریداری می‌کنند، اما بنام بستگان آشنا و معتمد و نزدیک سببی و نسبی خود!
آیا نباید شما در نامه‌تان بجای صرف وقت برای بازگوئی تاریخ که شاید در جای خودش ضروری باشد به موضوع خرید آپارتمان‌ها هم اشاره می‌نمودید؟ و اگر خریداری نشده مطابق فیلم‌های تحلیلی منتشر شده ضرورت حضور همسر و دختر و داماد مقام عالی کشور در زمان انعقاد قرار داد چیست؟ و امضای مبایعه نامه خرید بعنوان شاهد و حکم چه معنا و مفهوم دارد؟
و آیا اینکه بگوئیم آن شبکه‌ها معاند هستند کفایت می‌کند؟ آن‌ها مستند نشان می‌دهند و این طرف آقایان لعن و نفرین می‌کنند؛ و البته در زمانی که بنفع خودشان باشد سند تلقی می‌کنند.

چرا از آپارتمان استانبول قالیباف چیزی نمی‌گویید؟!

از جنابعالی که عمرتان را در راه تکوین انقلاب و حفظ ارزش‌های شهدائی وقف نمودید و بنده مدت‌ها از محضرتان درس‌ها گرفتم انتظار داشتم و دارم در قالب موسسه دیده بان و یا در قالب عضو مجمع تشخیص مصلحت و یا هر عنوان دیگری کوتاه نیائید!
آقای دکتر توکلی، حفظ نظام اوجب واجبات است، ولی عده‌ای هر فسادی انجام می‌دهند بعد با عنوان اینکه نظام ضربه می‌بیند آن را ماست‌مالی می‌کنند و اتفاقا نقطه عطف غصه و ناراحتی مردم همینجاست! اگر نظام با هیچکس در هر لباس و مقامی تعارف نمی‌کرد مردم بیشتر با حاکمیت همراهی و همدلی می‌کردند.


بیشتر بخوانید: جنجال فایل صوتی مهدی طائب / نقش مقداد نیلی در افشاگری علیه قالیباف چیست؟


آقای قالیباف ضمن اینکه شفاف سازی نکرده و عذر خواهی ننموده مسائلی مطرح می‌شود که اصل مدیریت و صلاحیت کارگذاری نظام وی را زیر سوال می‌برد. بنظر جنابعالی اگر کسی بر خانواده خودش احاطه نداشته باشد و حتی از سفر خارج از کشور آن‌ها در ماه مهمانی خدا بی‌اطلاع باشد یا بدتر اینکه علیرغم مخالفت صریح اش خانواده‌اش تمکین نکنند و به سفر آن چنانی بروند و آن افتضاح در گیت فرودگاه بوجود بیاید صلاحیت اداره بخش مهمی از کشور و اداره مردم و تصمیم گیری برای مردم را دارد؟ این خانواده هنوز متوجه نیستند در چه جایگاهی قرار دارند؟ و خودشان را با افراد عادی جامعه مقایسه می‌کنند تعجب آور است که می‌گویند سفر خارجی و خرید سیسمونی و خرید پستانک نوزاد و حتی آپارتمان در ترکیه چه اشکالی دارد؟ و در سالی که با درایت رهبری معظم بنام سال تولید و کار آفرینی نام گذاری شده خرید سیسمونی نوزاد را درخارج از کشور انجام می‌دهند.

یکی از علت‌های این گستاخی‌ها این است که: توسط نخبگان و بزرگانی همچون شما مورد سوال قرار نمی‌گیرند شاید حق دارند حالیه حتی خود را طلبکار هم معرفی کنند.
آیا نباید چنین فردی با هر سابقه‌ای مواخذه شود و بلافاصله از مناسب حاکمیتی کنار گذاشته شود؟ چرا سکوت می‌کنید؟ واقعا فردا به ۲۳۰‌هزار شهید گلگون کفن چه پاسخ می‌دهید؟ به بنده هم بگوئید حداقل از شما کپی برداری کنم!

اینجانب از روز اول به سایت مورد مصاحبه همین‌ها را گفتم و صوت اش باید موجود باشد و مسلم است مقام عالی بنام خودش در خارج از کشور خانه بنام نمی‌کند، ولی خرید بنام بستگان با حضور خانواده درجه یک و آن هم بعنوان شاهد و حکم معامله چه معنائی دارد؟

تیم امپراطوری رسانه‌ای آقای قالیباف فقط در طول یک شب بالغ بر دو هزار فحش خانوادگی و توهین و بد و بیراه برایم فرستادند و به انحای مختلف تهدید شدم و بعد با بزرگنمائی بیش از حد شکایت کذائی سعی در گمراهی افکار عمومی داشتند که باید عرض کنم تا حدود زیادی موفق شدند و انگار اصلا اتفاقی نیافتاده است و بعنوان نمونه ظاهرا در جنابعالی هم اثر خود را گذاشته و شما هم دچار ابهام شده اید! که البته این فحاشی‌ها و تهدید‌ها بنده را بیشتر شائق به پیگیری موضوع نمود.


بیشتر بخوانید: نامه توکلی به قالیباف درباره سفر ترکیه خانواده اش یرای خرید سیسمونی


برادر خوبم جناب آقای دکتر توکلی
بنده نه حال و حوصله قهرمان بازی دارم و نه اهل حرف‌های این دنیا هستم و نه چیزی برای از دست دادن دارم من مثل شما و خیل دیگر از دوستان عهد و پیمانی با شهدا دارم که تا انتها و با هر قیمت و هزینه‌ای آن را ادامه می‌دهم گرچه تا این لحظه شکایتی دریافت نکردم، اما بعنوان کسیکه در جبهه شلمچه با عضویت بسیجی توفیق نشستن بر ویلچر را حدود ۳۴ سال پیدا کرده و بیش از هفتاد درصد سلامتم را با افتخار جهت حفظ نظام مقدس اسلامی تقدیم نمودم در مورد این سفر و خرید سیسمونی در اندازه نوزده جامه دان و ساک و حضور در محل انعقاد خرید دو واحد آپارتمان و امضای قرار داد مبایعه نامه بعنوان شاهد و حکم توسط داماد سوال و ابهام فراوان دارم و به جهت عهدی که با شهدا دارم رها هم نمی‌کنم و تا به لحظه تنظیم این نامه شکایتی واصل نکرده ام و اگر شکایت هم اتفاق بیافتد پولی برای استخدام وکیل ندارم و خودم از خودم دفاع می‌کنم و البته خدا با من است! و اگر حکم کنند با افتخار به زندان هم می‌روم، چون در کشور ما اینگونه باب شده که سوت زنندگان فساد ابتدا دستگیر و محاکمه می‌شوند و در خفا به فرد متخلف حکومتی تذکر دم گوشی می‌دهند؛ و البته می‌دانید دادگاه مردمی رای خودش را صادر کرده و ذره‌ای ابهام در خصوص موارد ذکر شده در نزد مردم عادی وجود ندارد.
سکوت نمی‌کنم، چون فردا نمی‌دانم به شهدا چه جوابی باید از حیث سکوت بدهم؟ و از شما هم تمنا دارم که نصفه نیمه به میدان نیائید! مبارزه با فساد دو لا دو لا نمی‌شود! و عین شتر سواری باید کامل و دقیق باشد! توصیه برادرانه میکنم اعتبارتان را مخدوش نکنید.


بیشتر بخوانید: پس لرزه‌های سیسمونی گیت برای ریاست قالیباف


از مجلس انتظار داشته و دارم تا حفظ آبرویی که رهبری به آن‌ها با عنوان لقب انقلابی داده را بنمایند. حداقل تصور این بود که یک گروه حقیقت یاب تعیین می‌کردند و ابعاد این موضوع را روشن و مشخص می‌کردند و به مردم گزارش می‌دادند و بعد‌ها شنیدیم و گفتند برگه‌های سفیدی امضا کردند که بقول یکی از نمایندگان جعل شد و اقای قالیباف با عنوان حمایت از خودش طرح کرد.
انتظار مردم این است در اجلاسیه مورخ چهارم خرداد ۱۴۰۱ نمایندگان کرسی شهدائی ریاست مجلس را از آقای قالیباف باز پس بگیرند و بفرد سالم و پاکدستی بسپارند؛ و در مرحله بعدی با توجه به پرونده نزد دادستانی ایجاد شده توسط یکی از نمایندگان معروف و پرونده املاک نجومی و مسائل تلخ بذل و بخشش‌های منابع شهرداری تهران به همسر و پرونده یاس نیروی انتظامی و ... این فرد را از مجلس شورای اسلامی به بیرون هدایت کنند.
برایم دعا کنید و می‌دانید برایتان دعا می‌کنم ذره‌ای از ارادتم بشما کم نشده و نخواهد شد، چون شما را بهتر از خیلی‌ها می‌شناسم امیدوارم من و شما در قبال نظام شهدایی جمهوری اسلامی که حاصل خون هزاران هزار جوان به خون خفته است سربلند بیرون بیائیم و شرمنده شهدا نشویم و آبروی من و امثال من فدای حفظ و بقای این نظام مقدس شود.

البته با شما حرف‌ها و گله‌ها دارم که در زمان دیگری بطریق مقتضی عنوان خواهم نمود.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی
نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۱

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرزانه
0
0
جمعه ۲۵ آذر ۱۴۰۱
اگر این حرفها دعوا گروهی و جنگ قدرت نباشد آفرین نه تنها خون شهدا بخاطر میلیونها جوانی که بخاطر شرایط سخت اقتصادی همراه با خانواده دارند عذاب می کشیدند اجازه ندهید چنین ... هر کاری دلشان می خواهد انجام بدهند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مبلغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/بنر نصب شده روی دیوار یک نانوایی جلب توجه کرد

جزئیات پیش‌فروش ارز اعلام شد

فیلم/روایت آزیتا حاجیان از نحوه آشنایی با محمدرضا شریفی‌نیا

ایران خودرو و سایپا چقدر محصولات خود را گران می‌کنند؟ +جدول

بازار آنلاین طلا ساماندهی شد

شاید صداوسیما باعث حذف تیم ملی شود!

پایان خوش تیم ملی در مقدماتی جام جهانی

تحرکات مشکوک در اسرائیل در آستانه دور ششم مذاکرات

چه کسی جای بن‌سلمان را می‌گیرد؟

عکس/نصب مجسمه ۱۵ متری آرش کمانگیر در میدان ونک

فرمانده سنتکام: حمله یکجانبه اسرائیل به ایران، نیرو‌های آمریکایی را در معرض خطر قرار می‌دهد

پیش‌بینی جالب درباره جمعیت ایران در سال ۱۴۱۲

عکس/پردیس احمدیه روز به روز زیباتر می‌شود

بازداشت یک پسر ۱۳ساله به اتهام جاسوسی برای ایران

سردار آزمون با شرایطی نگران‌کننده به آزادی رسید

تیراندازی خونین در مدرسه، ۹ نفر کشته داد!

هوای تهران ۶ درجه گرم‌تر می‌شود

این خط مترو تهران به مدت ۳ روز تعطیل می‌شود

طالبان با این حرکت باز هم ایران را سر کار گذاشت

قرارداد عالیشاه ۲ ساله تمدید شد

پرسپولیس و بیرانوند آشتی می‌کنند

کلثوم اکبری دوباره حاشیه‌ساز شد!

سگ‌گردانی در یک استان دیگر هم ممنوع شد

مهریه‌تان را با این روش به نرخ روز محاسبه کنید

صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیون یورویی با بازسازی قطعات نیروگاهی / بازسازی و تدوین دانش فنی توربین فرانسوی توسط متخصصان داخلی

عکس/مهسا حجازی و بابک حمیدیان در پشت صحنه تاسیان

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

ازدواج خبرساز دختر رضا پهلوی با یک تاجر بزرگ

لیست سیاه در انتظار اتباع غیرمجاز ساکن در ایران

خودروی جدید کرمان موتور، KMC SR۳ در راه بازار + عکس

خبر مهم سازمان انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم

عکس/ تیپ هنری بازیگر لیسانسه‌ها با یک تغییر شوکه کننده

کمبود این ویتامین باعث یبوست می‌شود

فیلم/ استایل هالیوودی بازیگر سریال شهرزاد در یک کشتی تفریحی

روزانه چقدر باید آب بخوریم؟

عکس/ شیرین سریال نون خ در شهر زیرزمینی ۵هزار ساله

اینفوگرافی/ سبک‌های معروف فرش ایرانی را بشناسید

بررسی صنعت طلا و جواهرسازی در هند

فیلم/ سوپرایز شگفت‌انگیزی که اشک لیلا بلوکات را درآورد

ایست موقت قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار

عکس/ ژست جالب شهید همت ۴۴ سال پیش در حال صرف ناهار

پزشکیان: اقدامات آمریکا راه به جایی نمی‌برد

فیلم/ سرقت ضبط خودرو در اطراف دریاچه چیتگر تهران فقط در ۱۵ ثانیه

واکنش پرسپولیس به قرارداد و جدایی تیوی بیفوما

زیبایی شگفت انگیز شهرستان گرمی نگین سبز اردبیل

هشدار جدی مجلس درباره صدور قطعنامه شورای حکام

شهرام قائدی کیست؟ /همه سوابق بازیگر مشهور از «قهوه تلخ» تا «وارش»

ساعت دقیق بازی تیم ملی فوتبال ایران و کره شمالی

عکس/ چهره دیده نشده از ابوطالب فیلم محمد رسول الله ۵۲ سال پیش با لباس خاص