تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

طارمی: هرگز به کسی بی‌احترامی نکرده‌ام

مهاجم ایرانی تیم فوتبال پورتو در جشن قهرمانی پورتو درباره انتقادات و توهین‌هایی که این فصل برخی رسانه‌ها و باشگاه‌ها به او کردند، صحبت کرد.

مهدی طارمی در پورتو

اقتصاد۲۴- تیم فوتبال پورتو که پیش از این قهرمانی‌اش در لیگ برتر پرتغال را مسجل کرده بود، شب گذشته (شنبه) در هفته پایانی این رقابت‌ها و در دیداری خانگی با گل‌های جوزانیو (۴۸) و فرناندو آندراده (۸۸) به برتری رسید تا جشن قهرمانی خود را با این برد برگزار کند. مهدی طارمی در ترکیب اصلی پورتو بود و تا پایان در ترکیب تیم تحت‌هدایت سرجیو کونسیسائو بازی کرد و پورتو با ۹۱ امتیاز قهرمان فصل ۲۲-۲۰۲۱ لیگ برتر پرتغال شد.

طارمی که این فصل بهترین گلزن پورتو در لیگ برتر پرتغال بود و با ۲۰ گل‌زده و ۱۳ پاس‌گل نقش بسزایی در قهرمانی این تیم داشت، در جشن قهرمانی اژد‌ها (لقب پورتو) گفت: فصل فوق‌العاده و خیلی خوبی بود. ما ۹۱ امتیاز گرفتیم که در تاریخ ماندگار شد. ما از ابتدا سخت تلاش کردیم، اکنون اینجا هستیم تا با هواداران خود عنوان قهرمانی را جشن یگیریم. اکنون زمان لذت بردن از آن پس از ۸ یا ۹ ماه کار سخت است.


ببینید: طارمی با پرچم ایران در جشن قهرمانی پورتو +فیلم


وی در پاسخ به این پرسش که «فصلی با گل‌های زیاد برای تو بود و در جشن قهرمانی هم شادی ساکت کردن صدا‌ها (انگشت اشاره را جلوی بینی‌اش گرفت) را انجام دادی. این فصل برایت چطور بود؟»، اظهار داشت: کاری ندارم که مردم علیه من هستند (اشاره به انتقادات و مطالب توهین‌آمیز باشگاه اسپورتینگ لیسبون)، من کارم را انجام می‌دهم و سعی می‌کنم به تیم کمک کنم. من هرگز به کسی بی‌احترامی نکرده‌ام، اما افرادی بوده‌اند که به من احترام نگذاشتند. من، اما هرگز در مورد آن چیزی نگفتم.

طارمی ۲۹ ساله این فصل در ۴۷ بازی از رقابت‌های مختلف، ۲۴ گل به ثمر رسانده و ۱۷ پاس‌گل هم برای هم‌تیمی‌هایش ساخته است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار