تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

استیلی: با برزیل و آرژانتین بعد از جام جهانی بازی می‌کنیم

سرپرست تیم ملی فوتبال اعلام کرد حریف تدارکاتی دوم تیم ملی در اردوی کانادا قطعاً از بین کشور‌های آمریکای شمالی خواهد بود.

حمید استیلی

اقتصاد۲۴- سرپرست تیم ملی فوتبال اعلام کرد حریف تدارکاتی دوم تیم ملی در اردوی کانادا قطعاً از بین کشور‌های آمریکای شمالی خواهد بود.

حمید استیلی بعد از پایان جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال اظهار داشت: برای موضوع بازی‌های تدارکاتی و البسه تیم ملی اینجا بودیم، چون اردوی ما چند روز دیگر در تهران آغاز می‌شود و باید البسه تیم ملی را زودتر تهیه کنیم. علاوه بر این برای برنامه ریزی برای اردوی تهران، اعزام تیم به آنکارا برای دریافت ویزا و پرواز ونکوور کانادا داشتیم.


بیشتر بخوانید:واکنش حمید استیلی به شایعه حقوق ۱۰۰ میلیونی


وی درباره اینکه برای برگزاری بازی تدارکاتی دوم تیم ملی در کانادا بحث زیادی به راه افتاده است، تصریح کرد: دنبال انجام دومین بازی هستیم و مذاکره را ادامه می‌دهیم، اما امروز یکشنبه بود و آنجا تعطیل است. حریف بعدی‌مان نیز از آمریکا شمالی خواهد بود و در حال مذاکره هستیم. عرف بین‌المللی می‌گوید که تا پیش از قرارداد نباید اسمی آورد و انشاالله بعد از نهایی شدن نام حریف بعدی را خواهیم آورد. خوشبختانه برای بازی اول‌مان که در ورزشگاه ۵۰ هزار نفری ونکوور برگزار می‌شود، تا الان ۴۸ هزار بلیت فروخته شده است. این نشان می‌دهد این بازی برای کانادا هم خیلی مهم است.

سرپرست تیم ملی فوتبال ایران درباره اینکه انجام دو بازی با تیم‌های قاره آمریکای شمالی، سودآوری برای تیم ملی دارد، عنوان کرد: شرایط تیم‌هایی که می‌خواهیم بازی کنیم حدود است. قبلا قرار بود در قطر اردو بزنیم و با آلبانی و نیوزیلند بازی کنیم، اما شرایط جور نشد و آقای اسکوچیچ با انجام بازی با نیوزلند مخالفت کرد و با کانادا موافقت کرد، چون شبیه به تیم ملی آمریکاست. به دلیل اینکه یک سفر طولانی به کانادا خواهیم داشت، سعی می‌کنیم بازی دیگری در تورنتو برگزار کنیم.

استیلی درباره اینکه چه زمانی لیست تیم ملی مشخص می‌شود، گفت: اسکوچیچ قرار است فردا به ایران بیاید و جلسه‌ای با ایشان درباره لیست تیم ملی و زمان برگزاری اردو خواهیم داشت.

وی درباره اینکه از وعده بازی با آرژانتین و برزیل به این رسیدیم که نهایتا بتوانیم دو بازی در این فیفادی انجام دهیم، آنهم درحالی که دیگر کشور‌ها ۴ بازی انجام می‌دهند، اضافه کرد: ماهیچ قولی ندادیم، چون اصلاً ما به طور مستقیم با آرژانتین و برزیل ارتباطی نداشتیم و بعدا با شرکت پیچ اینترنشنال که کار‌های این دو تیم ملی را انجام می‌دهد ارتباط پیدا کردیم و قرار است بعد از جام جهانی در زمان مناسب با آن‌ها بازی کنیم. باید ارتباط داشته باشیم و فوتبال فقط در این دوره نیست. ما دو فیفادی بیشتر پیش از جام جهانی نداریم و زمان کم بود.

سرپرست تیم ملی فوتبال عنوان کرد: شرکت‌هایی که بازی‌های تدارکاتی برزیل و آرژاتنین را فراهم می‌کنند عمده اسپانسرشان تلوزیون‌های خصوصی است، اما تلویزیون ما خصوصی نیست و دولتی است و باید از بخش‌های دیگر اسپانسری این کار‌ها را انجام دهیم.
حتی شعر‌های آلمانی رو هم ترجمه می‌کنیم! ترجمیک

حتی شعر‌های آلمانی رو هم ترجمه می‌کنیم! ترجمیک
پیشنهاد امروز
Yektanet: Vaccine

استیلی درباره اینکه بهتر نبود پیش از قرعه‌کشی درباره اردو‌ها برنامه‌ریزی می‌شد، یادآور شد: نمی‌توان قضاوت کرد، اما ما الان برای اردوی سپتامبر برنامه‌ریزی می‌کنیم و از الان به دنبال این هستیم بتوانیم قرارداد دو بازی برای آن زمان ببندیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ جاسوسی یک تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر

جابه‌جایی حجاج از پایانه‌های مرزی ادامه دارد

اختلاف مکرون ترامپ درباره ایران بالا گرفت

طرح سناتور آمریکایی به کنگره برای ممنوعیت هرگونه اقدام علیه ایران

پلیس فتا: اینترنت ملی نمی‌شود

گفت‌وگوی وزرای دفاع ترکیه و روسیه درباره تهاجم اسراییل به ایران

فیلم/ تصاویر ترک اسرائیل از سوی شهرک‌نشینان

درخواست مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا

حذف پرداخت عوارض برای تسهیل تخلیه تهران

احمدی‌نژاد ترور شد؟

لغو مرخصی پزشکان و پرستاران تا اطلاع ثانوی

عکس/ واکنش متفاوت سینا مهراد به حمله اسرائیل به ایران

جلالی: فراموش نمی‌کنیم در این روزها چه کشورهایی بی‌تفاوت ماندند

فیلم/ آصفی: ما دو راه داریم، تغییر سیاست‌های کلان یا تغییر حکومت

فعال شدن پدافند تهران

متلک سنگین وزیر دفاع پاکستان به رضا پهلوی

پیش‌بینی مهم از سرنوشت دلار جهانی

فیلم/ پیام سرلشکر موسوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح ایران

عکس/ تا امروز در اسرائیل کجاها را زدیم؟

گزافه‌گویی و ادعاهای جدید ترامپ درباره ایران

واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل

فیلم/ آغاز موج دهم از حملات موشکی نیرو‌های هوافضای سپاه پاسداران

فیلم/ تصاویری از رهگیری جنگنده F۳۵ اسرائیلی ازسوی پدافندهوایی ارتش ایران

فیلم/ اصابت موشک ایران به ساختمان موساد

ذخایر موشکی اسرائیل ته کشید

اعلام آمادگی آلمان برای کمک به از سرگیری مذاکرات با ایران

بلند شدن آژیر حمله هوایی در اسرائیل

گوشت ۳۸۵ هزار تومانی در راه است

اطلاعیه ثبت سفارش بدون تمدید

کمک تسلیحاتی آمریکا به اسرائیل

آمریکا وارد جنگ ایران و اسرائیل می‌شود؟

اسرائیلی‌ها ممنوع الخروج شدند

فیلم/ لحظه‌ رسیدن نخستین موشک به آسمان تل‌آویو

تغییر ناگهانی در سیاست‌های نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس

فیلم/ ۷۲ ساعت تا شهادت؛ روایتی از سپهبد شهید حسین سلامی

سازمان وظیفه عمومی اطلاعیه داد

چرا صف پمپ‌بنزین‌ها هم‌چنان شلوغ است؟

فیلم/ جشن عروسی متفاوت ایرانی‌ها در شب گذشته

پزشکیان: با تداوم جنایتگری اسرائیل، منطقه روی آرامش را نخواهد دید

بازگشایی دوطرفه محور هراز

فیلم/ مهاجرانی: ۱۲۰ تن از مصدومین ما در بیمارستان‌ها زنان و کودکانند

اختلال گسترده در اینترنت

عکس‌برداری و ارسال فیلم جنایات اسرائیل پیگرد قانونی دارد

استاندار خوزستان: تاکنون هیچ حمله‌ای به مراکز غیرنظامی خوزستان گزارش نشده

جلسه فوری ترامپ درباره تنش بین اسرائیل و ایران

گزارش هاآرتص از ویرانی‌های شدید اسرائیل

عکس/ واکنش جواد نکونام به حملات رژیم صهیونیستی

آغاز حمله موشکی جدید ایران

واکنش باشگاه پرسپولیس درباره حمله به صداوسیما

آسیب‌های قابل توجه به بخشی از سایت نطنز