تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
سازمان خصوصی سازی درمورد ۶ دهک خبر داد:

فاقدان سهام عدالت امسال سهام دار می‌شوند

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به تکلیف بودجه در خصوص واگذاری سهام عدالت، بخشی از ۱۸۷ شرکت، در قالب سهام عدالت به جاماندگان واگذار و ۶ دهکی که سهام عدالت ندارند، امسال سهامدار می‌شوند.

 سهام عدالت

اقتصاد۲۴- رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به تکلیف بودجه در خصوص واگذاری سهام عدالت، بخشی از ۱۸۷ شرکت، در قالب سهام عدالت به جاماندگان واگذار و ۶ دهکی که سهام عدالت ندارند، امسال سهامدار می‌شوند.
حسین قربانزاده تصریح کرد: نحوه واگذاری، فرایند واگذاری و دلایل توفیق یا عدم توفیق همه شرکت‌هایی که طی ۲۰ سال گذشته واگذار شده‌اند (چه به صورت تلفیقی، چه به صورت گروهی و مدیریتی و چه به صورت کنترلی)، بررسی شده و یک راهنما برای آینده مسیر واگذاری دارایی‌های دولت خواهد بود.

او گفت: ۱۸۷ شرکت در لیست واگذاری هستند. امسال یک طبقه بندی داریم که براساس آن شرکت‌های بورسی با آزاد شدن وثیقه آن ها، امکان واگذاری شان فراهم شود. همچنین.

به گفته او، سهام به کارگران بنگاه‌ها که مشمول واگذاری هستند، اما هنوز واگذار نشده اند؛ از این پس از طریق واگذاری سهام ترجیحی پیش از واگذاری بقیه بلوک‌ها این امکان را برای واگذاری داشته باشیم.

منبع: روزنامه شرق
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار