تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱

شاخص کل بورس منفی شد

امروز یکشنبه ۸ خرداد، شاخص کل بورس با افزایش بیش از ۱۹ هزار واحدی به محدوده یک میلیون و ۵۳۴ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز در حدود ۱.۷ درصد کاهش داشت.

شاخص کل بورس منفی شد

اقتصاد۲۴- بورس امروز افزایش ۱۹ هزار و ۳۷۴ واحدی را تجربه کرد و در نهایت به سطح یک میلیون و ۵۳۴ هزار واحد رسید. امروز بازار با روند متعادل و صعودی کار خود را آغاز کرد، اما در همان ابتدا نزولی شد.

کاهش شاخص کل هم‌وزن بورس

بر اساس داده‌های شرکت بورس و اوراق بهادار، امروز شاخص کل هم‌وزن ۱.۷ درصد افت داشت و به محدوده ۴۲۴ هزار و ۸۳۴ واحدی رسید. معامله‌گران در این روز ۶۳۲ هزار و ۹۰۲ معامله به ارزش ۴۳ هزار و ۹۳۸ میلیارد تومان انجام دادند.

امروز نماد‌های فولاد، کچاد، وامید، فملی، کگل، وبملت، حکشتی و شستا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند.


بیشتر بخوانید: ۵ خبر جدید برای بورس


همچنین نماد‌های بوعلی، نوری، سآبیک، ستران و شفا بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس منفی شد

در روز یکشنبه شاخص فرابورس با کاهش ۱۳۲ واحدی به محدوده ۲۱ هزار و ۲۶۵ واحد رسید. تعداد معاملات انجام شده در فرابورس نیز ۲۷۱ هزار و ۴۷ معامله بود. امروز نماد‌های کرمان، فرابورس، فزر، تجلی، فتوسا، مدیریت و فجهان بیشترین تاثیر منفی و نماد‌های ددانا، حگهر، زقیام و آریا نیز بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس گذاشتند. نماد‌های فغدیر، هرمز، مارون، ددانا، غصینو، دماوند و کگهر نیز لقب نماد‌های پرتراکنش فرابورس را گرفتند.

آخرین قیمت ۱۸۹ نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافت و ۴۶ نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

ارزش کل معاملات خرد بازار سرمایه نیز در مجموع به حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسید. نماد‌های سآبیک، ومعادن، حگهر بیشترین خالص خرید حقیقی‌ها داشتند. از سوی دیگر نماد‌های فملی، فایرا و حکشتی بیشترین خالص خرید حقوقی‌ها را ثبت کردند.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار