تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
رهبری در دیدار رئیس‌جمهوری ترکمنستان و هیات همراه:

سیاست دولت ایران، گسترش روابط با کشور‌های همسایه است

آیت‌الله خامنه‌ای، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در دیدار سردار بردی محمداف رئیس‌جمهور ترکمنستان و هیات همراه، گسترش و تعمیق هر چه بیشتر روابط را کاملاً به نفع هر دو کشور دانستند

رهبری

اقتصاد۲۴- رهبر انقلاب اسلامی گفتند: سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران، گسترش روابط با کشور‌های همسایه است و این، سیاستی کاملاً درست است.
به گزارش ایسنا، آیت‌الله خامنه‌ای، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در دیدار سردار بردی محمداف رئیس‌جمهور ترکمنستان و هیات همراه، گسترش و تعمیق هر چه بیشتر روابط را کاملاً به نفع هر دو کشور دانستند و گفتند: سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران، گسترش روابط با کشور‌های همسایه است و این، سیاستی کاملاً درست است.

ایشان با تأکید بر این‌که لازمه عبور از موانع منوط به عزم و اراده جدی دو کشور برای گسترش روابط است، افزودند: البته روابط دوستانه میان ایران و ترکمنستان مخالفینی در سطح منطقه و بین‌الملل دارد، ولی باید بر موانع فائق آمد.


بیشتر بخوانید: امضا ۱۳ سند همکاری میان ایران و ترکمنستان


رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: باید کمیسیون همکاری‌های مشترک میان دو کشور به‌صورت جدی فعال باشد و با پیگیری مستمر، توافق‌ها به سرانجام برسند.
در این دیدار که آقای رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان نیز حضور داشت، آقای سردار بردی محمداف رئیس‌جمهور ترکمنستان گفت: اولویت دولت ترکمنستان گسترش روابط با همسایگان است و تلاش داریم با توجه به اسناد همکاری که امروز امضاء شد، روابط خوب دو کشور را در حوزه‌های مختلف به‌ویژه گاز، برق و حمل و نقل کالا و همچنین اجرای طرح‌های بزرگ بیش از پیش تحکیم ببخشیم.

رئیس‌جمهور ترکمنستان با اشاره به سی‌اُمین سالگرد روابط دو کشور خطاب به رهبر انقلاب گفت: از طرف خود و همچنین ملت ترکمنستان از جنابعالی به دلیل حمایت‌های همیشگی از تعمیق روابط ایران و ترکمنستان تشکر و قدردانی می‌کنم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار