تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۵ تير ۱۴۰۱

حسرت بزرگ سرمربی استقلال

تیم ملی پرتغال با حضور ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال نتوانست جواز حضور در جام جهانی ۹۸ فرانسه را کسب کند.

حسرت سرمربی استقلال

اقتصاد۲۴- تیم ملی پرتغال در رقابت‌های یورو ۱۹۹۶ عملکرد قابل قبولی داشت و در مرحله یک چهارم نهایی مغلوب جمهوری چک شد. تیمی که شگفتی‌ساز آن مسابقات لقب گرفت و در نهایت تا فینال جام ملت‌های اروپا هم بالا آمد.

با توجه به بازی‌های امیدوارکننده پرتغال در جام ملت‌های ۱۹۹۶، خیلی از کارشناسان فوتبال این کشور تصور می‌کردند پرتغال به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه راه پیدا خواهد کرد، ولی این اتفاق رخ نداد و آن‌ها به واسطه شروع لرزان در پیکار‌های انتخابی، در نهایت نتوانستند جواز حضور در آن مسابقات را به دست آورند.


بیشتر بخوانید: پیشنهاد خارجی برای دروازه‌بان استقلال


اتفاقاً برخی تصاویر تلویزیونی که هنوز هم هر از گاهی می‌توان آن‌ها را در اینترنت پیدا کرد، ریکاردو ساپینتو ملی‌پوش اسبق تیم ملی پرتغال و سرمربی کنونی استقلال را در پایان پیکار‌های انتخابی جام جهانی فرانسه نشان می‌دهد که با نگاهی حسرت‌بار و چشمانی اشکبار، پایان تیم ملی کشورش را نظاره می‌کند و چاره‌ای جز پذیرفتن این واقعیت تلخ ندارد که راهی به جام جهانی فرانسه پیدا نکرده‌اند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار