تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۸ تير ۱۴۰۱

پیشنهادات لیگ برتری رسید

هافبک تیم فوتبال استقلال تمایلی چندانی برای ماندن در جمع آبی‌پوشان پایتخت ندارد و در صورت دریافت رضایت‌نامه خود، از این تیم جدا خواهد شد.

لیگ برتر

اقتصاد۲۴-  ایسنا نوشت: رضا آذری، هافبک تیم فوتبال استقلال، یکی از بازیکنانی است که همچنان با آبی‌پوشان قرارداد دارد، اما وضعیت آینده این بازیکن همچنان مشخص نشده است. آذری نتوانست روز‌های خیلی خوبی را در فصل گذشته سپری کند و شرایط خودش را در استقلال مناسب ندید و همین مسائل باعث شد تا این بازیکن تمایلی برای ماندن در جمع آبی‌پوشان پایتخت نداشته باشد.


بیشتر بخوانید:شوک تازه به استقلال؛ سیدحسین حسینی در آستانه جدایی!


آذری برای فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر، چند پیشنهاد خوب از چند تیم مطرح لیگ برتری دارد و اگر بتواند رضایت‌نامه خود را از باشگاه استقلال دریافت کند، به مذاکره با تیم‌های مدنظر می‌پردازد تا فصل آینده در تیمی غیر از استقلال بازی کند و باید دید این بازیکن می‌تواند از جمع آبی‌پوشان پایتخت جدا شود یا خیر.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار