تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۷ تير ۱۴۰۱

لژیونر استقلالی همچنان به دنبال آبی پوش شدن

فرشید اسماعیلی هافبک سابق آبی‌ها همچنان در انتظار تماس مدیران این باشگاه است.

فرشید اسماعیلی

اقتصاد۲۴- خبر ورزشی نوشت: بعد از جدایی فرشید اسماعیلی از العربی قطر این بازیکن قصد دارد تا فصل آینده را در لیگ برتر ایران به میدان برود. در همین خصوص گفته می‌شود هافبک سابق آبی‌ها با باشگاه فولاد مذاکراتی را انجام داده و حتی با این تیم به توافقاتی هم دست پیدا کرده، اما یک نکته باعث شده تا عقد قرارداد با تیم اهوازی به تعویق بیفتد.


بیشتر بخوانید:دلخوری یک استقلالی از فرهاد مجیدی؛ او به من بد کرد!


اسماعیلی که سال‌ها پیراهن آبی را بر تن کرده همچنان دلش با استقلال است و میخواهد تا آخرین لحظات در انتظار تماس مدیران این باشگاه بماند. طی هفته‌های گذشته شایعاتی در خصوص بازگشت این بازیکن به استقلال مطرح شده بود، اما واکنش هواداران باعث شد تا مدیران این باشگاه سراغ جذب این بازیکن نروند. باید منتظر ماند و دید در نهایت اسماعیلی قرمزپوش می‌شود یا دوباره پیراهن آبی را بر تن خواد کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار