تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

یونان: نفتکش لانا با محموله خود به ایران برمی گردد

رویترز گزارش داد، یک مقام دولتی یونان که خواست نامش به دلیل حساسیت موضوع فاش نشود، گفت حکم دیوان عالی (یونان) به نفع ایران است. وی افزود این حکم که علنی نشده، روز سه‌شنبه به اطلاع دولت رسیده است.

نفتکش لانا

اقتصاد۲۴-  به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع دولتی یونان گزارش داد به دنبال حکم دیوان عالی این کشور، انتظار می‌رود نفتکش با پرچم ایران که در بندر «پیرائوس» لنگر انداخته، این هفته (آخر یکشنبه) آن بخش از محموله خود را که توسط ایالات متحده توقیف شده بود، پس بگیرد و به ایران بازگردد.

رویترز گزارش داد، یک مقام دولتی یونان که خواست نامش به دلیل حساسیت موضوع فاش نشود، گفت حکم دیوان عالی (یونان) به نفع ایران است. وی افزود این حکم که علنی نشده، روز سه‌شنبه به اطلاع دولت رسیده است.


بیشتر بخوانید:نفت سرقت شده ایران به زودی بازگردانده می‌شود


یکی دیگر از مقامات یونانی این حکم را تایید کرد. یک سخنگوی دولت یونان هم گفت که آتن درباره تصمیمات دادگاه اظهارنظر نخواهد کرد.

طبق این گزارش، مقامات یونان اوایل ماه میلادی جاری (ژوئیه) پس از صدور حکم یک هیأت قضایی به نفع یک شرکت ایرانی، لغو حکم قبلی دادگاه و آزادی این نفتکش را تایید کردند و این کشتی که دارای مشکلات موتوری بود به بندر پیرائوس منتقل شد. رسانه‌های یونانی گزارش دادند که ایالات متحده این تصمیم را به چالش کشید و پرونده را به دیوان عالی یونان برد.

طبق گزارش رویترز، بخشی از محموله نفت این کشتی به کشتی دیگری به نام «آیس انرژی» که توسط آمریکا اجاره شده و در بندر پیرائوس بود، منتقل شده بود.

یک مقام رسمی به رویترز گفت: انتظار می‌رود لانا اواخر امروز (۲۷ ژوئیه) سوخت دریافت و موتور خود را آزمایش کند تا بتواند در پایان هفته انتقال نفت را آغاز و حرکت کند.

پیش‌تر سفارت ایران در یونان خبر داد دیوان عالی یونان در دادگاه تجدیدنظر به نفع ایران رای داده و عملیات بازگشت نفت سرقت شده ایران بزودی آغاز می‌شود. سفارت ایران در پیامی در توییتر نوشت: دیوان عالی یونان، به عنوان بالاترین مرجع قضایی این کشور رای دادگاه تجدیدنظر به نفع ایران را تایید کرد. به زودی عملیات انتقال آغاز شده و نفت سرقت شده ایران باید به کشتی لانا بازگردانده شود. شکستی دیگر برای راهزنان دریایی.

مقام‌های یونان در تاریخ ۱۹ آوریل (۳۰ فروردین ماه) نفتکش «پگاس» که سپس به لانا تغییر نام پیدا کرد را در امتداد جزیره «ائوبویا» در حالیکه حامل ۱۱۵ هزار تن نفت ایران بود توقیف کردند و سپس به درخواست وزارت دادگستری آمریکا قرار شد تا نفت این نفتکش به ایالات متحده منتقل شود. این اقدام آمریکا واکنش مقام‌های جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشت و تهران از سازمان بین‌المللی دریانوردی درخواست کرد که تا در این تصمیم دادگاه یونان مداخله کند.

در پی اعتراض‌های ایران، یک دادگاه منطقه‌ای یونان دستور بازگشت نفت توقیف شده به ایران را در تاریخ ۹ ژوئن (۱۹ خردادماه) صادر کرد، اما چند روز بعد یک دادگاه جدید به طور موقت در پی درخواست یک شرکت قطعات یدکی یونانی که خواستار دریافت پول برای ارائه خدمات خاص به این نفتکش شده بود، عزیمت این نفتکش را ممنوع کرد.

روز ۱۹ خردادماه سه منبع آگاه گزارش کردند که یک دادگاه در یونان حکم اولیه دادگاه مبنی بر صدور مجوز برای ایالات متحده آمریکا به منظور مصادره بخشی از محموله نفت ایران را لغو کرد. سفارت ایران در آتن نیز با اشاره به لغو حکم مصادره نفت ایران از سوی دادگاه تجدیدنظر یونان اعلام کرد که تا اطمینان از اجرای کامل حکم، موضوع در دستورکار رایزنی‌های فشرده دو کشور باقی می‌ماند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ تمام بازیکنان مشترک استقلال و پرسپولیس

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کشف و انهدام انبار بزرگ سوخت قاچاق در بندرخمیر

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵