تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱

تبریک مدیرعامل بیمه نوین به مناسبت روز خبرنگار

حسین کریم خان زند؛ نائب رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه نوین طی پیامی روز خبرنگار را به اصحاب رسانه تبریک گفت.

بیمه نوین

اقتصاد۲۴- در متن این پیام آمده است که:

نقد، اندیشه‌ی پیشرفت است و روز خبرنگار، روز گرامیداشت نقدپذیری برآمده از اندیشه‌ی توسعه‌خواه.
حضور پر رنگ و نقش آفرینی موثر اصحاب رسانه در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی سال های اخیر، باعث دلگرمی و مایه امیدواری در جامعه ای است که بیش از هر دورانی نیازمند فضای رونق بخشی در بستر شفافیت و عدالت است.

اهمیت نقش خبرنگاران در صنعت بیمه و انعکاس رویدادها و بازتاب مطالبات اجتماعی مرتبط با این حوزه، در سال‌های اخیر غیرقابل انکار است، چرا که تعهد و همراهی خبرنگاران، مسیر توسعه و شکوفایی این صنعت را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

تلاقی روز خبرنگار با واقعه پرشور عدالت خواهی و سرشار از شعور حقیقت جویی عاشورا، فرصتی مغتنم و رسالتی خطیر است بر یک یک ما که در مسیر انسانیت و برای انسانیت گام برداریم و حقیقت جویی و حق گویی پیشوایان را سرلوحه خود قرار دهیم.

به عنوان عضوی از خانواده بزرگ صنعت بیمه ضمن نکوداشت یاد و مقام تمام حق گویان و عدالت جویان تاریخ، امیدوارم همه همکاران خبرنگار در صنعت بیمه همواره در انجام وظیفه خطیر خود استوار و ثابت قدم باشند و ما نیز در این مسیر همراه آنان بمانیم.

 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار