تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۱

دعوای چین و آمریکا بالا گرفت

«وانگ ون‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین به اظهارات ضد چینی هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور منطقه ایندوپاسفیک پاسخ داد.

دعوای چین و آمریکا

اقتصاد۲۴- «کورت کمپل» هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور منطقه ایندوپاسفیک اخیرا در جریان یک نشست خبری درباره تنش‌ها با چین بر سر سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، پکن را به بر هم زدن ثبات و صلح جهانی متهم کرد و مدعی شد که چین «بیش از اندازه واکنش نشان داده است».

به گزارش وبگاه آمریکایی «هیل»، سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به این مقام ارشد کاخ سفید، امریکا را گانگستر و قلدر خواند و واشنگتن را عامل بی ثباتی و تضعیع صلح در تنگه معرفی کرد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار