تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

وضعیت عجیب ستاره استقلال / چالش باشگاه با مطهری وسط تمرین!

مهاجم مازاد آبی‌های پایتخت در تمرین امروز استقلال حاضر شد.

امیرارسلان مطهری

اقتصاد۲۴-  فوتبالی نوشت: امیرارسلان مطهری در حالی به مجموعه ورزشی انقلاب رفت که استقلال نام او را از فهرستش خارج کرده تا بتواند بازیکن جدیدی جذب کند، اما با توجه به اینکه هنوز بین استقلال و مطهری توافقی نشده، این بازیکن به تمرین تیمش رفت.

مطهری که صبح امروز در یک استوری اینستاگرامی اعلام کرده بود در تمرینات امروز استقلال حاضر خواهد شد، اولین بازیکنی بود که وارد زمین چمن شد، اما پس از حضور در زمین، بیژن طاهری سرپرست استقلال سراغ او رفت و دقایقی با این بازیکن صحبت کرد و احتمالا درباره اینکه چرا مطهری اجازه تمرین ندارد، به ارسلان توضیح داد.


بیشتر بخوانید:قایدی: نیازی به گول زدن داور ندارم، گلزنی بلدم


هنوز معلوم نیست تکلیف مطهری و استقلال چه خواهد شد و آیا نهایتا او با استقلال کنار خواهد آمد یا اینکه ترجیح می‌دهد تا نقل و انتقالات زمستانی، بیرون بنشیند و کل پولش را از استقلال بگیرد.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امید
0
0
شنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
اگه شهباززاده فسیل رو نمیگرفتیم ، میتونستیم کاوه رو بگیریم . آخه کدوم خائنی ضعیفترین مهاجم ایران یعنی شهباززاده رو آورد استقلال !!!؟
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ شهريور ۱۴۰۱
ایقد گیتار زدی آخر زدن گیتارت و غرورت شکستن سر بالا بگیر و قید نمک نشناسی را بزن خودت خوار و ذلیل نکن دنیا دو روزه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار