تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱

کاپیتان استقلال یک جوان را از مرگ حتمی نجات داد!

امیرحسین صادقی کاپیتان سابق استقلال تهران، امروز یک جوان را از مرگ حتمی نجات داد.

امیرحسین صادقی

اقتصاد۲۴-  خبرورزشی نوشت:  (یکشنبه ششم شهریور ماه) در ورزشگاه دیهیم از سری مسابقات فوتبال باشگاهی حوزه شمالشرق تهران و در مسابقه بین تیم‌های نسل فردا و سهیل در رده سنی جوانان برتر برای یکی از بازیکنان تیم سهیل اتفاق ناگواری روی داد و در اثر آن زبان یکی از بازیکنان راه گلویش را بست و دندان‌های او هم قفل شد.


بیشتر بخوانید:پیام عاشقانه مهاجم جنجالی برای استقلالی‌ها+عکس


در این حالت اگر بسیار سریع عملیات احیا انجام نپذیرد مرگ بیمار حتمی است. شاید جالب باشد بدانید امیر حسین صادقی بازیکن اسبق تیم‌های ملی و استقلال که در محل مسابقه حاضر بودند بسیار سریع خود را به محل حادثه رسانده و با دستان خود اقدام به گشودن دهان بیمار کرد. این اتفاق در حالی افتاد که زیر فشار دندان‌ها و فک‌های بیمار شریان‌های دست صادقی آسیب فراوان دیده و دچار خون ریزی شده بود. با این حل کاپیتان سابق استقلال دهان این بازیکن را گشود و او را از مرگ حتمی نجات دهد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار