تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱

قیمت تیبا ارزان شد

نوسان قیمت‌ها در بازار خودرو روز گذشته در حالی در کمترین سطح قرار داشت که تنها در تیبا شاهد کاهش دو میلیون تومانی قیمت بودیم.

تیبا

اقتصاد۲۴- فعالان بازار خودرو معتقدند که نوسان قیمت دلار به حدی زیاد شده است که اثر آن در بازار خودرو به حداقل رسیده است.

فعالان بازار خودرو همچنین به این نکته هم اشاره دارند که بازار خودرو در حال حاضر در رکود کامل به سر می‌برد و مشتری و خریداری در بازار نیست.

دیروز قیمت دلار در بازار افزایشی بود و این در حالی است که قیمت اغلب خودرو‌ها بدون تغییر ماند و تنها در تیبا شاهد کاهش دو میلیون تومانی قیمت بودیم. البته قیمت رانا نیز یک میلیون تومان در بازار افزایش پیدا کرد.


بیشتر بخوانید: ادعای ریزش قیمت خودرو واقعیت دارد؟


به این ترتیب، تیبا ۲ مدل ۱۴۰۰ به قیمت ۱۹۶ میلیون تومان به فروش رفت و مدل ۱۴۰۱ آن نیز ۲۰۵ میلیون تومان قیمت خورد. تیبا صندوقدار مدل ۱۳۹۹ هم به قیمت ۱۸۲ میلیون تومان به فروش رفت.

در این بین، اما رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ با قیمت ۳۰۱ میلیون تومان معامله شو و مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز به ۲۹۰ میلیون تومان رسید.

در این میان گزارش‌ها نشان می‌دهد که پراید ۱۱ به قیمت ۲۰۲ میلیون تومان و پژو۲۰۶ تیپ دو مدل ۱۴۰۱ به قیمت ۲۹۶ میلیون تومان به فروش می‌رود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار