تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱

جنجال بزرگ جشنواره ونیز / آب دهان پرت کردن هری استایلز به سمت کریس پاین!

پیش از این اخباری مبنی بر اختلاف میان بازیگران و کارگردان "نگران نباش عزیزم" به‌کارگردانی الیویا وایلد منتشر شده بود، اما اتفاق‌های رخ داده هنگام فرش قرمز و نمایش فیلم در جشنواره‌ی ونیز، به‌سوژه‌ی روز تبدیل شده است.

جنجال بزرگ جشنواره ونیز / آب دهان پرت کردن هری استایلز به سمت کریس پاین!

اقتصاد۲۴- پیش از این اخباری مبنی بر اختلاف میان بازیگران و کارگردان "نگران نباش عزیزم" به‌کارگردانی الیویا وایلد منتشر شده بود، اما اتفاق‌های رخ داده هنگام فرش قرمز و نمایش فیلم در جشنواره‌ی ونیز، به‌سوژه‌ی روز تبدیل شده است.

جنجال بزرگ جشنواره ونیز / آب دهان پرت کردن هری استایلز به سمت کریس پاین!

در ویدیویی که می‌بینید هری استایلز قبل از نشستن بر روی صندلی آب دهان به سمت کریس پاین پرتاب می‌کند که کنار وایلد (کارگردان) نشسته است. واکنش کریس پاین به این حرکت او خنده بود.

از سوی دیگر فلورانس پیو بازیگر زن فیلم، فاصله‌اش را با وایلد کارگردان در تمام برگزاری مراسم حفظ کرده و گفته می‌شود سالن نمایش را زودتر از حد معمول و پس از نمایش فیلم ترک کرده است.

کد ویدیو
 
منبع: عصر ایران
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار