تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۱
بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب

رئیسی فورا انسیه خزعلی را عزل کند

حسین دهباشی ، فعال رسانه ای نیز نوشت : بچه‌هاتون برای دانش‌بنیان‌هاشون چرا آمریکا و کانادا می‌روند؟ چرا چین و روسیه نه؟ تازه درباره‌ی چین حدیث هم داریم!

انسیه خزعلی

اقتصاد۲۴- رحمت الله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت:

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیسی: سفر فرزندم به کانادا دانش بنیان بوده است و او برخواهد گشت!

رحمت اله بیگدلی: من اگر جای آقای رئیسی بودم خانم خزعلی را نه به خاطر اقامت پسرش در کانادا، بلکه به خاطر این نوع سوء استفاده سخیف از نامگذاری سال توسط رهبری عزل می‌کردم!

خزعلی را عزل کنید

حسین دهباشی، فعال رسانه‌ای نیز نوشت:
بچه‌هاتون برای دانش‌بنیان‌هاشون چرا آمریکا و کانادا می‌روند؟ چرا چین و روسیه نه؟ تازه درباره‌ی چین حدیث هم داریم!

انسیه خزعلی را عزل کنید

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار