تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱

شایعه عجیب در پرسپولیس در مورد دیاباته

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس گفت: شیخ دیاباته را به سختی گرفتیم و قراردادش را فسخ نمی‌کنیم.

شایعه عجیب در پرسپولیس در مورد دیاباته

اقتصاد۲۴- محمد محمدی معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس درباره شایعه فسخ قرارداد با شیخ دیاباته به خاطر مصدومیت زیاد گفت: ما این بازیکن را به سختی جذب کردیم چرا باید قراردادش را فسخ کنیم؟ این موضوع کذب محض است و او بعد از بهبود یافتن از مصدومیت در تمرینات شرکت می‌کند و آماده بازی‌ها می‌شود.

محمدی درباره اینکه زمین تمرین دیگری برای تیم پرسپولیس پیدا شد، گفت: بله، هفته آینده قرارداد خود را مدیران زمین تهرانسر می‌بندیم و تمرینات تیم در بعضی از روز‌ها در این زمین برگزار می‌شود تا چمن ورزشگاه کاظمی آسیب نبیند.

او درباره اینکه گفته می‌شود بند فسخ از قرارداد مهدی عبدی برداشته شده است، گفت: نه، این موضوع شایعه‌ای بیش نیست و در قراردادش دست نبردیم. عبدی با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد و در این تیم می‌ماند.


بیشتر بخوانید: بازگشت مهاجم دوست داشتنی به تمرین پرسپولیس


محمدی درباره وضعیت پرونده شکایت یکی از کارمندان شرکت آل اشپورت از باشگاه پرسپولیس گفت: من اطلاعی از این موضوع ندارم و مسئولان کمیته حقوقی باشگاه در حال پیگیری این موضوع هستند.

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس درباره وضعیت فسخ قرارداد با کارگزار قبلی گفت: من اطلاع چندانی در این باره ندارم تا توضیح بدهم.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار