تاریخ انتشار: ۰۶:۴۹ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱

دانشجویان امیرکبیر برای آزادی دانشجویان بازداشتی تجمع کردند

پیش از ظهر امروز حدود صد نفر از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر مقابل دانشکده ریاضی این دانشگاه تجمع کردند. اصلی‌ترین مطالبه دانشجویان تجمع کننده، آزادی دانشجویان بازداشتی حوادث اخیر بود.

دانشجویان امیرکبیر

اقتصاد۲۴-مهر نوشت:پیش از ظهر دیروز حدود صد نفر از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر مقابل دانشکده ریاضی این دانشگاه تجمع کردند. اصلی‌ترین مطالبه دانشجویان تجمع کننده، آزادی دانشجویان بازداشتی حوادث اخیر بود.

چند تن از مسئولان ارشد دانشگاه امیرکبیر از جمله رئیس دانشگاه در جمع دانشجویان حاضر شده و سخنان آن‌ها را شنیدند و با دانشجویان به گفتگوی رو در رو پرداختند. در نهایت این تجمع دانشجویی در فضایی آرام و بدون بروز درگیری پایان یافت.


بیشتر بخوانید:پیکر نیکا شاکرمی به خاک سپرده شد


گفتنی است دیروز جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران نیز در این دانشگاه اقدام به برگزاری تجمع و سردادن شعار کردند. دانشجویان در این تجمع ضمن حمل پرچم ایران، ایجاد آشوب در کشور را محکوم کرده و نسبت به برخی هنجارشکنی‌ها و شعار‌های سخیف در تجمع دانشجویان معترض دانشگاه شریف اعلام برائت و اعتراض کردند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار