تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱

سهامداران چشم انتظار حمایت دولت از بورس

سازمان بورس و وزارت اقتصاد به عنوان متولیان دولتی بورس باید قبل از ایجاد جو هیجانی ریزشی در بازار سرمایه به حمایت این بازار بپردازند تا شاهد ریزش به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد نباشیم.

سهامداران چشم انتظار حمایت دولت از بورس

اقتصاد۲۴- شاخص کل در ابتدای هفته و روز شنبه با ریزش سنگین ۱۵ هزار واحدی به اغتشاشات اخیر واکنش منفی داده و بیش از ۱۵ هزار واحد ریزشی شد بازار سرمایه در روز شنبه ابتدای هفته روز خونینی را سپری کرده و صف‌های فروش با افزایش ۴۰ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی به بیش از ۲۵۸ میلیارد تومان رسید و ارزش‌های صف خرید نیز با کاهشی قابل ملاحظه نسبت به میانگین هفتگی به ۵۳ میلیارد تومان رسید که کاهش ۴۲ میلیارد تومانی را نشان داد.

در روز یکشنبه ضرب ریزش کمتر شده و به ۸ هزار واحد رسید شاخص کل بورس تهران با ریزش ۸۸۵۵ واحدی به کار خود در معاملات روز یکشنبه پایان داد، ارزش معاملات خرد عدد ۲،۲۳۳ میلیارد تومان را به ثبت رسانده است که نسبت به شنبه کمتر بوده و نکته دیگر معاملات یکشنبه افزایش قیمت طلا و دلار در بازار آزاد بوده که باعث شد اقبال به صندوق‌های طلا در بورس نیز افزوده شده و صندوق‌های عیار و زر در محدوده مثبت یک در بازار امروز معامله شدند. هم اکنون سکه در محدوده بالای ۱۵ میلیون تومان معامله شده که البته حباب زیادی در محدوده ۲ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان دارد، این حباب تنها زمانی می‌تواند ارزش داشته باشد که نرخ دلار در بازار آزاد به شدت افزایشی باشد که برآیند‌ها نشان می‌دهد با متغیر‌های کلان فعلی نوسانات اخیر نمی‌تواند دلار را به محدوده بالای ۳۵ هزار تومان برساند البته شاید متغیر‌های کلان اقتصادی تغییر کند که احتمال آن کم ارزیابی می‌شود.


بیشتر بخوانید: پیش بینی وضعیت بورس در روزهای آینده


در روز دوشنبه بازار کمی متعادل شده و شاخص کل در محدوده ۴ هزار واحد ریزشی شد ارزش معاملات خرد عدد ۱،۸۴۸ میلیارد تومان را به ثبت رسانده است که نسبت به یکشنبه با کاهش همراه بوده یکشنبه ارزش معاملات خرد بالای ۲ هزار میلیارد تومان بود، این عمل نشان دهنده نبودن فروشنده و خریدار مؤثر در بازار است، در ابتدای معاملات سه شنبه بسیاری از فعالان بازار انتظار داشتند با نزدیک شدن به خط روند قوی کانال صعودی یک واکنش خوب به آن نشان دهد که این انتظار باعث تقاضا در بسیاری از نماد‌ها شده، اما در انتهای مدت زمان معاملات دوباره شاهد افزایش عرضه و ریزش بیش از ۴ هزار واحدی بودیم. ارزش معاملات خرد عدد سه شنبه میزان ۱،۷۶۷ میلیارد تومان را به ثبت رسانده است که نسبت به دوشنبه تقریباً ۱۰۰ میلیارد تومان کمتر است و نشان می‌دهد روز به روز ارزش معاملات کمتر شده و بازار در حال نزدیک شدن به کف ارزش معاملات است.

از دست دادن خط روند صعودی

شاخص در معاملات روز سه شنبه بیش از ۴۸۷۶ واحد ریزش کرده و حمایت خط روند صعودی در مدت زمان هفتگی را از دست داد، البته شاخص کل می‌تواند با یک بازگشت باز هم به روند اصلی هفتگی بازگردد، اما تا به اینجای کار نشانی از وضعیت صعودی بورس در مدت زمان هفتگی نیست و در صورت استمرار این وضعیت می‌توان شاهد هیجان ریزشی بیشتر در بازار سرمایه بود. تصویر زیر گویای شکستن خط روند صعودی در مدت زمان هفتگی است.

شاخص کل اکنون در محدوده یک میلیون و ۳۱۳ هزار واحد قرار داشته که این محدوده برای هفته آینده نیاز به حمایت بنیادی دارد، به گونه‌ای که با جذاب کردن مؤلفه‌های بنیادی مانند تخفیف نرخ خوراک صنایعی مانند پالایشی و پتروشیمی و ایجاد جذابیت برای سهم‌های بزرگ می‌توان پول هوشمند را به بازار سرازیر کرد. سازمان بورس و وزارت اقتصاد باید قبل از ایجاد جو هیجانی ریزشی در بازار سرمایه به حمایت این بازار پرداخته تا شاهد ریزش به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد نباشیم.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ تمام بازیکنان مشترک استقلال و پرسپولیس

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵

فیلم/ مسعود فراستی: هر غلطی که دلم بخواهد می‌کنم