تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱

نماینده مجلس: بیش از ۹۰ درصد کسانی که به خیابان آمدند، مخالف نظام نیستند

حیدری گفت: دستگاه قضایی باید هر کسی را در چنین شرایطی به هر شکلی در هر مقامی به تنش با اظهارنظر و با رفتارش تحریک کند مورد بازخواست قرار دهد، زیرا گاهی اوقات یک اظهارنظر و رفتار غلط باعث تنش در جامعه می‌شود و این‌گونه اقدامات درست نیست.

اعتراضات مردم

اقتصاد۲۴- یک نماینده مجلس گفت: بیش از ۹۰ درصد کسانی که به خیابان آمدند نه مخالف نظام هستند نه انقلاب، این‌ها ممکن است اعتراضی به شرایط اقتصادی داشته باشند و اکثرا هم به بیکاری گرفتار هستند.

شهریار حیدری درباره اظهارات برخی از مسئولان و چهره‌های کشور که در این شرایط باعث رنجش و دلخوری بیشتر مردم شده است، مانند سخنان معاون امنیتی وزیر کشور، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر و یا مدیر مسئول یکی از روزنامه‌های پر تیراژ کشور گفت: شاید یکی از مسائلی که باعث تنش‌ها و اجتماعات و درگیری‌ها امروز شده همین صحبت‌های ناشیانه‌ برخی آقایان بوده است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه باید باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری سخن بگویند و اقدام کنند، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب چند توصیه درباره برخی مسائل داشتند که اگر افراد در همان چارچوب صحبت و حرکت کنند، معضل و مشکل خاصی نداریم؛ اما هنگامی که صحبت ناشیانه می‌شود نه تنها مشلکی را حل نمی‌کند بلکه یک تنش جدید در جامعه ایجاد می‌شود.

وی یادآور شد: قانونی که آقایان نیروی انتظامی اجرا کردند ایراداتی داشت؛ از همین رو اگر نیاز به اصلاح دارد، مراجع اصلاحش مشخص است، اگر در اجرا مشکل دارد، نیروی انتظامی به ستاد امر به معروف و نهی از منکر محولش می‌کرد، منتها خود این امر به معروف اهلش را می‌خواهد هرکسی نمی‌تواند امر به معروف کند زیرا کسی که دچار منکر می‌شود نمی‌تواند امر به معروف و نهی از منکر کند.


بیشتر بخوانید: مصدومیت بیش از ۲۰۰۰ نیروی فراجا در حوادث اخیر


شهریاری با اشاره به این‌که بخشی از مشکلات ناشی از عملکردهاست، تاکید کرد: هیچکس در نظام جمهوری اسلامی دوست ندارد بی‌حجاب باشد و بی‌حجابی را هم کسی دوست ندارد برخوردها و کارکردهای غیرکارشناسی باعث تنش می‌شود.

 

وی ادامه داد: اینگونه اظهارنظرها در فضای کنونی باز ناشی از همان بی‌تدبیری است. به اعتقاد من فرمایشات مقام معظم رهبری باید فصل‌الخطاب همه مسائل و مشکلات باشد و همه باید در این مسیر اظهارنظر و صحبت کنند. رئیس ستاد امر به معروف اگر خوب عمل می‌کرد ما دچار این مشکلات نبودیم. اتفاقا یکی از انتقاداتی که به این ستاد وارد می‌شود این است که خوب عمل نکرده است که امروز نیروی انتظامی و مردم درگیر هستند. معتقدم خود ستاد امر به معروف و نهی از منکر هم در چارچوب عملکرد و رفتارش نیاز به اصلاح دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مردم ما مردم انقلابی هستند، همین مردمی که با نیروی انتظامی در کف خیابان درگیر هستند، فردا اگر نظام به حضورشان نیاز داشته باشد در دفاع از آن به خیابان‌ها می‌آیند و دفاع می‌کنند هیچکس دنبال براندازی و علیه نظام نیست.

وی افزود: بله مخالفان نظام که در آن سوی مرزها هستند تکلیف‌ و موضع‌شان مشخص است، آن‌ها دنبال براندازی هستند اما ملت جمهوری اسلامی ایران که امروز بعضا هم در خیابان‌ها، شعار و یا بحثی را مطرح می‌کنند، مخالف نظام نیستند ممکن است مخالف رفتارها و عملکردها باشند.

شهریاری درباره این‌که چقدر نیاز است نظارت بر گفتار و رفتار افرادی که تریبون دارند باشد تا با هر رفتار و گفته‌ای باعث رنجش مردم نشوند، گفت: معتقدم این کار نمایندگان است که باید این افراد را به مجلس فرابخوانند و باز خواست کنند . همچین دستگاه قضایی باید هر کسی را در چنین شرایطی به هر شکلی در هر مقامی به تنش با اظهارنظر و با رفتارش تحریک کند مورد بازخواست قرار دهد زیرا گاهی اوقات یک اظهارنظر و رفتار غلط باعث تنش در جامعه می‌شود و این‌گونه اقدامات درست نیست.

وی تاکید کرد: همه مردم مخالف نیستند که به خیابان می‌روند؛ ممکن است آن‌ها منتقد وضعیت معیشتی و اقتصادی باشند اما من بر این نکته تاکید می‌کنم این مردم اگر نظام در خطر باشد، حاضر هستند جان‌شان را بدهند اینکه منتقد عملکرد دولت یا وضعیت اقتصادی باشند به منزله مخالفت با نظام و دولت نیست. مسئولان نباید اظهارنظر مردم را به عنوان مخالفت با نظام تلقی کنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گاهی اوقات پلیس باعث تنش می‌شود و لازم است فرمانده پلیس به جای مقاومت، عذرخواهی کند آن زمان دیگر مسائلی پیش نمی‌آید. از خودگذشتگی برای نظام و انقلاب یک ضرورت است. اگر افرادی اشتباه کرده‌اند به جای مقاومت و سایر مسائل از مردم عذرخواهی کنند.

وی درباره این‌که چقدر ضرورت دارد بازداشتی‌های حوادث اخیر کشور در بازداشتگاه‌های قوه قضائیه باشند و زیر نظر این قوه به پرونده‌شان رسیدگی شود، گفت: افراد باید تفکیک شوند، یک عده‌ به وضعیت اقتصادی معترض هستند که ۹۰ درصد بیشتر افراد این‌گونه هستند که قوه قضائیه باید کمک کند این افراد آزاد شوند. یک عده هم از این شرایط استفاده و موج سواری می‌کنند و خسارت به مردم می‌زنند که باید تفکیک شوند.

شهریاری با تاکید بر این‌که بیش از ۹۰ درصد کسانی که به خیابان‌ها آمدند نه مخالف نظام هستند نه انقلاب، این‌ها ممکن است اعتراضی به شرایط اقتصادی داشته باشند و اکثرا هم به بیکاری گرفتار هستند، اظهار داشت: یک عده محدود مقرض و معاند هستند، تحت تاثیر شبکه‌های خارجی قرار گرفته‌اند و این‌ها حساب‌شان جدا است، این افراد تعمداً ورود کردند و به دنبال براندازی هستند که دستگاه‌ها باید به صورت جدا برای‌شان تعیین تکلیف کند، اما بیشتر جماعتی که دستگیر شدند قابل گذشت و اغماض هستند که دستگاه قضایی هم باید در موردشان از خود گذشتگی نشان دهد و آزادشان کند.

وی تاکید کرد: همه را نباید مثل هم ببینیم یک عده قصد عبور از خیابان داشتند که گرفتار پلیس شدند. یک عده تحت تاثیر این مسائل ناآگاهانه قرار گرفتند. یک عده موضع اقتصادی و معیشتی دارند و اعتراضی کردند این‌ها باید از هم تفکیک شوند. یک عده محدودی هم آمدند مردم را هدایت کردند و آتش زدند این‌ها حساب‌شان جداست و باید مورد برخورد قرار گیرند، همه را نباید با یک دید نگاه و قضاوت کنیم. قضاوت‌ها باید واقع‌بینانه باشد .دستگاه قضایی می‌تواند کمک کند. پلیس با قوه قضائیه همکاری شورای امنیت یک تصمیم برای تفکیک کردن این مباحث بگیرد.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پرهیز از طمع به اموال دیگران، ثروتی حاضر و نقد!

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره