تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱

گفت‌وگوی رئیسی با رئیس جمهور لهستان درباره جنگ اوکراین

سیدابراهیم رئیسی به رئیس جمهور لهستان اطمینان داد که جمهوری اسلامی ایران همه ظرفیت خود را برای پایان جنگ بکار می‌بندد.

ابراهیم رئیسی

اقتصاد۲۴ - ایسنا نوشت: محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس دولت سیزدهم با اعلام این خبر، در صفحه توییتر خود نوشت: «در حالی که اروپا با حمایت از اغتشاش در ایران ژست می‌گیرد امروز آقای دودا رئیس‌جمهور لهستان با آیت الله رئیسی تماس گرفت تا درباره تقویت روابط دوجانبه و پایان جنگ در اروپا مذاکره کند.»


بیشتر بخوانید:جامعه مجبور به سكوت فرجام خوبی ندارد


جمشیدی همچنین عنوان کرد: «آقای رئیسی به دودا اطمینان داد که جمهوری اسلامی ایران همه ظرفیت خود را برای پایان جنگ بکار می‌بندد.»

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار