تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱

نشست مدیرکل تامین اجتماعی گیلان و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی

در دیدار عیسی فرهادی با علی حسین نژاد مسائل مرتبط با تامین اجتماعی در حوزه منطقه آزاد انزلی و نیز استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود مورد بررسی قرار گرفت.

نشست مدیرکل تامین اجتماعی گیلان و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی

اقتصاد۲۴- عیسی فرهادی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان، میزبان علی حسین نژاد مدیر کل تامین اجتماعی استان گیلان بود و در این دیدار در خصوص استفاده از ظرفیت‌های متنوع تامین اجتماعی در راستای توسعه همه جانبه منطقه آزاد انزلی گفتگو شد.

در این نشست که معاونین دو طرف نیز حضور داشتند، بر لزوم بهره گیری بیشتر از ظرفیت‌های منطقه آزاد انزلی در توسعه مناسبات استانی، ملی و بین المللی با تکیه بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌ها و نهاد‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، تولیدی، صنعتی، گردشگری و خدماتی تاکید کردند

منبع: منطقه آزاد انزلی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار