تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

سخنگوی انگلیس: توافق نهایی برجام همچنان امکان‌پذیر است

سخنگوی نخست وزیر انگلیس با بیان اینکه موضع دولتش در قبال توافق هسته‌ای تغییری نکرده است، گفت: دستیابی به توافق برجام همچنان امکان پذیر است.

سخنگوی انگلیس: توافق نهایی برجام همچنان امکان‌پذیر است

اقتصاد۲۴- وی درباره کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در روند گفتگو‌ها خاطر نشان کرد که موضع آشکار لندن در خصوص برجام به تل‌آویو اعلام شده است.

سخنگوی ریشی سوناک که طبق رویه‌های مرسوم دفتر نخست‌وزیری خواست نامش فاش نشود، این مطلب را در نشست خبری با حضور نمایندگان رسانه‌های خارجی و در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا در لندن مطرح کرد که پرسید آیا ریشی سوناک حاضر است به رژیم صهیونیستی تفهیم کند که از اخلال در روند مذاکرات رفع تحریم‌ها دست بکشد تا گفتگو‌ها روال طبیعی خود را طی کند؟

وی ابتدا از ارائه پاسخ روشن به این پرسش طفره رفت و ادعا کرد: «ایران از فرصت دیپلماتیک برای امضاء توافق استنکاف و درخواست‌های فرابرجامی مطرح می‌کند. ما معتقدیم که یک توافق پایدار روی میز است و در این زمینه به بررسی گام‌های بعدی با شرکای خود ادامه می‌دهیم.»

هنگامی که خبرنگار ایرنا به تحرکات ضد برجامی رژیم صهیونیستی اشاره کرد و پرسید آیا نخست وزیر انگلیس حاضر است به تل‌آویو تفهیم کند که لندن حامی از سرگیری اجرای برجام است، گفت: «موضع ما درباره برجام آشکار و روشن است و نخست وزیر این را برای شرکای بین‌المللی صراحتا بیان خواهد کرد.»


بیشتر بخوانید: شرایط برای سیاست خارجی ایران هرروز سخت‌تر از دیروز


در این میان برخی رسانه‌ها پرسش‌هایی را در خصوص اظهارات مقام‌های آمریکایی نسبت به روند مذاکرات وین و تشدید تحریم‌ها مطرح کردند که با توجه به پاسخ‌های ارائه شده به نظر می‌رسد که دولت لندن به عنوان یکی از اعضای برجام تمایلی ندارد که موضعی غیر از دیپلماسی و گفتگو را برای از سرگیری اجرای برجام اعلام کند.

مذاکرات رفع تحریم‌ها پس از ماه‌ها گفتگو‌های فشرده در وین به مرحله‌ای رسیده است که چنانچه ایالات متحده آمریکا به عنوان طرف نقض کننده برجام مطالبات منطقی ایران و الزامات شکل‌گیری یک توافق پایدار و قابل اتکاء را بپذیرد، توافق نهایی حاصل خواهد شد.

تجربه ماه‌ها مذاکرات در وین ثابت کرد کاخ سفید به دلیل مشکلات داخلی و فشار رژیم صهیونیستی قدرت تصمیم‌گیری برای بازگشت به توافق هسته‌ای را ندارد و از این منظر، به تاکتیک مقصرنمایی و تعیین ضرب‌الاجل‌های ساختگی علیه ایران متوسل شده است.

قریب به اتفاق کشور‌های مشارکت کننده در گفت وگوها، خواهان جمع‌بندی سریع‌تر مذاکرات هستند، اما دستیابی به توافق نهایی در انتظار تصمیمات سیاسی ایالات متحده آمریکا در خصوص چند موضوع باقی‌مانده مهم و کلیدی است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان روز گذشته (چهارشنبه) در گفت وگوی تلفنی با جوسپ بورل نماینده عالی سیاست خارجی ضمن تاکید بر آمادگی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار تصریح کرد: نظرات خود را با رویکردی سازنده و رو به جلو به طرف آمریکایی ارائه کردیم.

جمهوری اسلامی ایران می‌گوید که اگر طرف آمریکایی واقع‌بینانه عمل کند، امکان دستیابی به توافق در وین وجود دارد. توافق مد نظر ایران سندی است که تحریم‌ها به صورت حداکثری رفع و منطقه هم از اجرای آن بهره‌مند شود.

استدلال انگلیس برای سکوت در قبال حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ

سخنگوی نخست وزیر انگلیس در پاسخ به پرسشی درباره علت سکوت لندن در قبال حادثه مرگبار حمله مسلحانه به حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی (ع) در شیراز، این طور پاسخ داد: «سابقه ما در مقابله با داعش واضح و نیازی به توضیح ندارد.»

وی بر همین اساس حاضر نشد از فرصت این نشست برای محکومیت مستقیم این رویداد تروریستی که به شهادت ۱۵ نفر از جمله ۲ کودک و زخمی شدن ۱۹ نفر از زائران آن منجر شد، استفاده کند.

این درحالیست که اقدام تروریستی داعش در شیراز با موجی از واکنش‌های جهانی مواجه شده و سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و بسیاری از کشور‌ها و نهاد‌های بین‌المللی این حادثه را محکوم کرده‌اند.

منبع: ایرنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
م
0
0
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۱
این خیلی خوبه که هیچوقت از ما نظرمان را راحت به حوادث نمی‌پرسند ‌.اما اگر نفری از عالیجنابان عطسه ای کند ،آنوقت به شدیدترین وجه شکنجه
به سراغ ما می‌آیند. به نظرم باید یا دیدارمان را باید بالاتر ببریم یا کلا خط نشان دیوار خطرناک مان را مرتب گوشزد کنیم .
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ ترامپ نشست با پوتین را ۱۰ از ۱۰ ارزیابی کرد

پیش بینی هفته پرنوسان برای بازار دلار

قیمت نفت کاهشی شد

فیلم/ ادای احترام پوتین به خلبانان دفن شده شوروی در آلاسکا

برنامه قطعی برق تهران امروز شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴+ جدول

فیلم/ سخنان ترامپ پس از دیدار با پوتین

ثبات قیمت طلا در سایه نشست آلاسکا

ایران‌خودرو زیر تیغ تعزیرات

از نیما تا تالار دوم؛ سردرگمی در سیاست‌های ارزی

معوقات فروردین قصه ناتمام یک مطالبه قدیمی

بازار خودرو در شوک جهش قیمت‌ها+ جدول

پشت پرده گرانی لبنیات چیست؟

زمان جدید واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

عکس/ واکنش ابراهیم اصغرزاده به تبعات فعال شدن مکانیسم ماشه

واکنش زیدآبادی به مصاحبه فرمانده سابق حماس با نیویورک‌تایمز

گزارش سی‌ان‌ان از لحظات ابتدایی دیدار ترامپ و پوتین

ترامپ برای پوتین فرش قرمز پهن کرد

چگونه ایران می‌تواند باعث فروپاشی اقتصاد جهان شود؟/ سلاح کشتار جمعی مالی ایران با بستن تنگه هرمز فعال خواهد شد

پایان دور اول مذاکرات ترامپ و پوتین

اولین اظهارات ترامپ و پوتین بعد از مذاکره

پایان مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

وضعیت هواشناسی امروز

تأثیر مصرف روزانه تخم‌مرغ بر کاهش کلسترول

ارزان ترین مکمل کلسیمی را بشناسید

طرز تهیه ۳ سس کم‌کالری و سالم

میوه‌ای معجزه‌گر علیه چاقی و سرطان

کاهش ۳۰ درصدی جابجایی مستاجران در بازار اجاره مسکن/ چرا اجاره خانه‌ها در تهران همچنان بالاست؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۵ مرداد ۱۴۰۴/ دو راهی قیمت طلا برای ریزش و صعود

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۵ مرداد ۱۴۰۴/ سمت و سوی قیمت دلار در هفته پایانی مرداد

فیلم/ آغاز دیدار ترامپ و پوتین در آلاسکا

فیلم/ واکنش خبرساز پوتین به پرسش یک خبرنگار هنگام عکس یادگاری: کشتن غیرنظامی‌ها را متوقف می‌کنید؟

فوری/ نخستین تصویر از دیدار ترامپ و پوتین در فرودگاه

عکس/ نخستین عکس از سیدمحمود علوی پس از سکته مغزی در بیمارستان

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا طی روزهای آینده

زیباکلام: ریشه مشکلات کشور بی‌اعتمادی مردم است

فیلم/ حمله تند نماینده پیشین اردبیل به پزشکیان: پسر پزشکیان پانترک‌ است

فیلم/ لحظه فرود هواپیمای پوتین در آلاسکا

فیلم/ شیخ حمید رسایی با طرح سوالاتی از استاندار مازندران او را به برکناری تهدید کرد

فیلم/ بازگشت مقتدرانه امیر علی‌اکبری به قفس

عکس/ استوری علیرضا فغانی داور ایرانی در واکنش به حواشی ایجادشده درباره محمد محبی