تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

فیلم/ امتناع از خواندن سرود ملی توسط تیم بسکتبال ایران

تیم ملی بسکتبال ایران در نخستین بازی خود از پنجره پنجم انتخابی‌ جام جهانی ۲۰۲۳ به مصاف چین رفت که این دیدار با نتیجه ۷۲ - ۸۱ به سود چین پایان یافت.

از راه ندادن تماشاگران ایرانی تا نخواندن سرود ملی توسط تیم ملی بسکتبال ایران

اقتصاد۲۴- تیم ملی بسکتبال ایران در نخستین بازی خود از پنجره پنجم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳ به مصاف چین رفت که این دیدار با نتیجه ۷۲ - ۸۱ به سود چین پایان یافت. این بازی حواشی زیادی داشت؛ از راه ندادن تماشاگران ایرانی تا نخواندن سرود ملی توسط بازیکنان. در مراسم آغازین این مسابقه ملی پوشان بسکتبال هیچ کدام سرود ملی را نخواندند.

کد ویدیو

«آزادی» تنها برای چینی‌ها! پنج‌شنبه این خبر منتشر شد: «بازی بسکتبال ایران-چین بدون تماشاگر!»، اما عصر جمعه، صد‌ها تماشاگران زن و مرد چینی، به راحتی وارد سالن آزادی شدند. پس از ورود آن‌ها، تعداد کمی تماشاگر ایرانی که پشت در‌های بسته به این تبعیض اعتراض داشتند، اجازه ورود پیدا کردند.

سرمربی تیم ملی بسکتبال هم در واکنش به این تصمیم گفت: در زمین خودمان احساس غریبی می‌کردیم، هواداران چینی به ورزشگاه آزادی راه داده شدند، ایرانی‌ها نه ...

خبرنگاران ورزشی در اعتراض به بازداشت نیلوفر حامدی، سعیده فتحی و آریا جعفری و دیگر خبرنگاران و عکاسان بازداشت شده، نشست خبری پس از بازی بسکتبال ایران و چین را ترک کردند.

کد ویدیو
منبع: برترین ها
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
عشق فقط وطنم ایران اسلامی
0
0
شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱
واقعا پست ترین انسانها روی زمین شماهای هستین که سرود ملی رو نمی خونین... خدا از شما نگذره چطور وجدان شرف غیرت تون اجازه میده نخونین...برین از ایتالیایی ها یاد بگیرن چطور با غیرت و با شرافت سرود ملی شونو می خونن... زنده باد کشورم خاک پاک ایرانم خاری بشه تو چشم همه بازیکن های که سرود و نمی خونن لعنت خدا به شماها.❤
مردم
0
0
شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱
شرف در هر کسی نیست . اینکه یک مشت دراز بد قواره بی شرف باشند هم جای تعجب نیست .تیم ملی بسکتبال معلولین و نشسته بوسه به پرچم میزنند ولی این اا که از جسم سالم ولی از روح و شرف ناقص ترین انسانها هستند . نور چشم ملت همان قهرمانان والیبال نشسته هستند نه بی شرفان .مسئولین هر بی شرف بی وطنی را نماینده یک ملت مظلوم نکنید اه ملت به خفت زمین گیرتان کند به حق نام الله وسط پرچم عزیزمان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار