تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

شعار هیز تویی هرزه تویی، زن آزاده منم در سبزوار / ۷۰ درصد بازداشتی‌های شهر‌های بزرگ، از خانواده مرفه بودند

بهروز محبی نماینده سبزوار می‌گوید: اطلاعات دقیقی داریم که بیش از ۷۰ درصد افرادی که در شهر‌های بزرگ دستگیر شدند، از خانواده‌های مرفه بودند و این پیام روشنی دارد، یعنی مسئله، صرف اقتصاد نیست.

شعار هیز تویی هرزه تویی زن آزاده منم در سبزوار

اقتصاد۲۴- بهروز محبی نماینده سبزوار به رویداد۲۴ می‌گوید: اکنون ما با یک عده معترض که از اوضاع و احوال ناراضی هستند، روبرو هستیم که البته تعدادشان هم کم نیست. حال این افراد، یا در حاشیه بودند یا اگر در جمعی هم بودند، دست به تخریب و مبارزه رودررو با نیرو‌های نظامی و انتظامی نزدند. این افراد، سوالاتی در ذهن دارند که باید به آن پاسخ داده شود، طرف دیگر ماجرا، معاندانی هستند که اتفاقاً در این دوره روی این موضوع حساب کردند که باب گفت‌وگو باز نشود. این افراد می‌خواهند، هم حاکمیت و هم معترضان را عصبانی کنند تا کار اساساً به مرحله گفت‌وگو نرسد.

این چهره اصولگرای مجلس می‌گوید: خود بنده یک ساعت و ۴۰ دقیقه در دانشگاه حکیم سبزوار برای پاسخگویی، حاضر شدم؛ دانشگاهی که دچار تنش بود. بسیاری از سوالات تکراری بود، یعنی همان موضوعاتی که در دهه ۸۰، جریان اصلاحات با طرح آن، شبهاتی به وجود آورد. سوالاتی مثل برگزاری رفراندوم و از این دست. در این موضوعاتی که مطرح شد، به نظر می‌رسید خود سوال‌کنندگان هم، اطلاعات دقیق که همراه با مطالعه باشد، نداشتند. در آن‌جا به بنده و ارکان نظام اهانت هم کردند. دانشجو‌ها را طوری عصبانی کردند که اصلاً سمت گفت‌وگو و بحث و تبادل نظر نیایند.

محبی می‌گوید: جریان معاند خارج از کشور که حرف‌های خودش را از طریق من‌وتو، ایران اینترنشنال و بی‌بی‌سی می‌زند، به فکر حل مسئله نیست. آن‌ها رسماً اعلام کردند و در مکالمات مخفی خودشان که بیرون آمده، می‌بینیم که بحث از تجزیه ایران دارند؛ یعنی این روند شده برنامه رسمی و اصلی آن‌ها. آن‌ها تلاش دارند بچه‌های ما و کسانی که کنار ما هستند را از گفت‌وگو دور کنند و این درد ما است.


بیشتر بخوانید: مهاباد دیشب چه خبر بود؟


دانشجویان خانم در سبزوار شعار می‌دهند «هیز تویی، هرز تویی زن آزاده منم»

او می‌گوید: سخنگوی دولت چند صباحی است که برای پاسخگویی به دانشگاه‌ها می‌رود و جالب است که دیدم یکی از اساتید منتقد گفته ایشان چه جایگاهی دارد که به دانشگاه‌ها می‌رود؟ اتفاقاً سخنگو، آدم مطلعی است و خوب است که برای پاسخگویی حاضر شود. ما در فضای گفت‌وگو و تضارب آرا می‌توانیم به نکات مثبتی برسیم.

نماینده سبزوار می‌گوید: شهر ما یعنی سبزوار یک شهر مذهبی است. برخی آقایان دانشجو قصد داشتند به تبعیت از دانشجویان دانشگاه شریف، روی به مختلط شدن سلف بیاورند که خانم‌ها مقاومت جدی کردند و به آن‌ها گفتند «هیز تویی، هرز تویی زن آزاده منم.»

محبی می‌گوید: مسیر گفت‌وگو باز است و حتی می‌بینیم برخی افرادی که در گذشته، مسائلی داشتند به صدا و سیما دعوت شدند تا صحبت‌هایشان را مطرح کنند. صدا و سیما در حال تلاش است که چندصدایی به تلویزیون برگردد و در هفته‌های اخیر، این اتفاق افتاده است.

او می‌گوید: من به رییس مجمع نمایندگان استان تهران نامه نوشتم که کاری شبیه ما که در شهرستان‌ها می‌کنیم و در بین اصناف و اقشار مختلف حاضر می‌شویم، بکنند. رفتن به مساجد و پاسخگویی یکی از کار‌های موثر است.

این چهره اصولگرای مجلس می‌گوید: الان میزان بالای تذکرات و سوالات نمایندگان از دولتمردان، مشخص است. حال، تشکل‌ها هم می‌توانند دولتمردان را برای پاسخگویی، دعوت به جلسه کنند.

نماینده سبزوار در واکنش به اینکه گفته می‌شود امنیت پس از گفت‌وگو نیست، گفت: من موافق این موضوع نیستم. اتفاقاتی که در سطح شهر دارد می‌افتد نشان از نگاه تساهلی نظام به موضوع است و آن‌ها دارند تلاش می‌کنند، چالش حل شود. البته طرفین گفت‌وگو باید رعایت اخلاق را بکنند. باید منطق گفت‌وگو حاکم باشد تا در رفتار به قانون عمل شود. این اتفاق بیفتد، مفاهمه خوبی رخ خواهد داد.

محبی در ادامه می‌گوید: اکنون بی‌احترامی به پرچم و سرود ملی که شاهد آن هستیم، بی‌سابقه و خلاف اخلاق است که در طول تاریخ ایران و کشور‌ها وجود نداشته است. کشور‌های دیگر برای این هتک حرمت، مجازات‌های سنگینی، وضع کردند. حتی این روند، برخلاف پروتکل‌های فیفا است. کشور ما در برخورد با این افراد، روی به مجازات نیاورده است و بهتر این است که کسانی وارد عمل شوند که بازیکنان از آن‌ها حرف‌شنوی داشته باشند. بازیکنان باید دست از بی‌احترامی به حاکمیت و نظام بردارند و اگر این اتفاق رخ نداد، باید براساس قانون عمل کرد، چون بی‌تفاوتی نسبت به آن، ولنگاری به بار می‌آورد.

او می‌گوید: دولتی اکنون در راس کار است که در بدترین شرایط تاریخ ایران از دولت قبل، کار را تحویل گرفته است، پس همه باید کمک کرد تا مباحث اصلی کشور و مشکلات مردم، حل شود. اگر مشکل مسکن براساس برنامه دولت حل شود و یا اقلام اساسی به راحتی برای مردم تامین شود، زمینه ایجاد امید در کشور، فراگیر خواهد شد.

۷۰ درصد افرادی که در شهر‌های بزرگ دستگیر شدند، از خانواده‌های مرفه بودند

نماینده سبزوار می‌گوید: اطلاعات دقیقی داریم که بیش از ۷۰ درصد افرادی که در شهر‌های بزرگ دستگیر شدند، از خانواده‌های مرفه بودند و این پیام روشنی دارد، یعنی مسئله، صرف اقتصاد نیست، هرچند معتقدم مسائل اقتصادی، پاشنه آشیل دولت است و در کنار آن، فقر فرهنگی هم، جدی است.

محبی می‌گوید: اکنون اغتشاشات خیلی کم شده و الان این افراد، براساس مناسبت‌ها وارد صحنه می‌شوند. من در جریانم که برخی دارند به لحاظ مالی، معترضان را تامین می‌کنند. به طور مثال، به ما گزارش دادند که در مشهد که ۱۵۰ جوان راه اقدسیه را بسته بودند، پس از دستگیری، به پول گرفتن خود برای این کار، اقرار کردند. به نظر من، دیگر همه جریان‌های سیاسی باید تکلیف خود را روشن کنند. نقد از دولت و مجلس جای خود، اما ادامه این فضا، همه را متضرر خواهد کرد.

منبع: رویداد24
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فتحعلی
0
0
يکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱
حماقت مهز که مسایل اقتصادی رو نادیده گرفت صد درصد مشکلات اقتصادی مردک خودش رو بخواب زده
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

تعطیلی گسترده مدارس و ادارات استان‌های کشور در روز سه‌شنبه ۷ اسفند

عکس/ روحانی افغان: افغان‌ها در ایران حق مالکیت دارند!

عکس/ شباهت شوکه کننده امین حیایی به مادرش

اینفوگرافی/ تنها ۴ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس حامی استیضاح همتی

عکس/ استایل متفاوت مازیار لرستانی و خسرو شکیبایی ۳۳ سال پیش با اکسسوری و عینک لاکچری

عکس/ نقشه با جزییات ایران ۲۷۸ سال پیش در زمان سلسله افشاری

عکس/ لامبورگینی میورا ۵۳ سال پیش در خیابان فردوسی تهران

عکس/ استایل گنگ النازشاکردوست و لیلا اوتادی با دستمال سر و کلاه جنگی

عکس/ جولان خودرو‌های خارجی ۷۲ سال پیش در خیابان‌های تهران

عکس/ چشم انداز شگفت انگیز از مقبرۀ کوروش کبیر ۹۷ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

لیست شعب کشیک مؤسسه اعتباری ملل در تهران – ۷ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/ لاوروف به تهران رسید

بانک ملی ایران برنده جایزه مشتری مداری در جشنواره ملی معیار شد

چکاد؛ راهکار امن و نوین بانک ملی ایران برای صدور چک

عکس/ پلمپ ۱۵۰ بوتیک در تهران ۴۰ سال پیش توسط کمیته

استقبال پر شور بازدید کنندگان از غرفه شرکت نفت ایرانول در سومین نمایشگاه اختصاصی تجارت با اوراسیا/توسعه صادرات پایدار اولویت اساسی ایرانول

دستیابی به دانش طراحی و ساخت شیر‌های کنترلی پیشرفته با حمایت شرکت پتروشیمی اروند

عکس/ چهره خاص نیوشا ضیغمی قبل از عمل زیبایی

استقلال در به در سرمربی برای دربی

امضای تفاهم‌نامه اولین میزبانی مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتبال خیابانی در کیش

خط و نشان پلیس برای چهارشنبه آخر سال

بیمه نوین حامی اصلی اولین مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه تهران

آیا قیمت طلا اصلاح می‌شود؟

گزارش عملکرد چشمگیر بیمه نوین در دوره یک ماهه منتهی به پایان بهمن ماه

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: خدمت به جامعه ایثارگری باید همراه با اخلاص باشد

فیلم/ ناپدید شدن کوهنورد ۴۷ ساله در توچال

عوامل روشن نشدن موتور سیکلت و روش‌های تعمیر آن

عکس/ بازار آستارا در گیلان حدود ۵۴ سال پیش

گزارش بورس امروز سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳

عیدی بازنشستگان ۱۴۰۴ برابر با قیمت یک جفت کفش

تنها غایب قطعی پرسپولیس برای دربی ۱۰۵

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره زیبا بروفه با استایل زمستانی

بیمه ابزار کلیدی در مدیریت ریسک مطلوب

صدور حکم نهایی ۴۴ متهم پرونده چای دبش

همسران دردسرساز علیه استقلال و پرسپولیس

فیلم/ حمله تند یک نماینده به جلیلی در صحن مجلس

اعلام شعار دربی ۱۰۵ از سوی سازمان لیگ

زمستان رویایی در آستارا

زیدآبادی: روسوفیل‌های وطنی احساس شرم نمی‌کنند؟

دستگیری عده‌ای در پی فراخوان تجمع ۲۵ بهمن برای رفع حصر

عکس/ نمایی خارق العاده از دروازه شمیران ۹۳ سال پیش در یک روز برفی

واعظی: در جهان امروز سیاست در خدمت اقتصاد است

تهران _ مسکو؛ بزنگاه دوباره برای وزن کشی روابط

خطر جدی فرونشست زمین در تهران

جاده چالوس تا اطلاع بعدی مسدود است

قیمت جدید آپارتمان در مناطق ۴ و ۵ تهران از تهرانپارس تا جنت آباد+ جدول

واکنش تند و صریح پزشکیان به استیضاح همتی

احتمال فروش دوباره دلار به هر ایرانی؛ هر شهروند ۲۱۰۰

پیش‌بینی هولناک از روند افزایش قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴

عکس/ موتورسواری داریوش با دخترش ۳۳ سال پیش

مصرف ساعتی ۳.۵ میلیون مترمکعب گاز در تهران

جدیدترین قیمت خانه در شهریار اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت نفت بعد از تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران جهشی شد

پشت پرده پتروشیمی تبریز؛ زنگ خطر یا یک نوسان طبیعی؟

معرفی خودرو پژو ۵۰۸ L با جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک AT + عکس

سایه سهمگین دلار و طلا بر سر مسکن

فیلم/ زن میانسال زورگیر خیابان پیروزی با بخشید

فیلم/ ریزش پل در کره جنوبی قربانی گرفت

عکس/ رستوران گردی شبنم قلی خانی با کت ساتن چندرنگ

١۵ مربی ایرانی استقلال در تاریخ دربی