تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۸ آذر ۱۴۰۱

شعبه استان البرز بیمه ملت افتتاح شد/یزدان‌دوست تاکید کرد: تلاش در جهت استقرار بهترین و سریع‌ترین خدمات

بیمه ملت در مسیر رشد و توسعه خدمت‌رسانی به مردم با هدف گسترش شبکه فروش و کسب سهم بیشتر از بازار بیمه کشور، شعبه جدیدش در استان البرز را همزمان با روز ملی بیمه افتتاح کرد.

شعبه استان البرز بیمه ملت افتتاح شد/یزدان‌دوست تاکید کرد: تلاش در جهت استقرار بهترین و سریع‌ترین خدمات

اقتصاد۲۴- آیین افتتاح شعبه این شرکت در استان البرز با حضور علیرضا یزدان‌دوست مدیرعامل، محمدتقی چراغی عضو هیئت مدیره، عبدالله دارایی مدیرکل تعاون و کار و رفاه اجتماعی استان البرز، غفور قاسم پور فرماندار کرج و جمعی دیگر از مسئولان و اعضای شورای اسلامی شهر و روستای این استان و کارکنان و نمایندگان بیمه ملت برگزار شد.

مدیرعامل شرکت بیمه ملت در سخنانی ضمن تبریک روز ملی بیمه، گفت: مسئولیت سنگینی در بیمه ملت بر دوش ما قرار دارد و همه تلاش ما انجام وظیفه به بهترین شکل و جلب رضایت بیمه‌گزاران و سهامداران ارزشمند شرکت است.

وی با بیان اینکه امیدواریم آغاز فعالیت این شعبه به توسعه ملی بیمه در استان البرز کمک کند، اظهار داشت: سرمایه ثبتی شرکت بیمه ملت به‌عنوان سومین شرکت بزرگ بیمه کشور برای پوشش بیمه به ویژه برای صنایع کشور که بخش زیادی از آن در استان البرز قرار دارد، نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

یزدان دوست افزود: تعداد نمایندگان فعال بیمه ملت در کشور بیش از ۳ هزار نماینده است که این گستردگی و پراکندگی بی‌شک در جهت جذب بازار‌های جدید و افزایش ضریب نفوذ بیمه اثرگذار است.

مدیرعامل بیمه ملت تصریح کرد: نکته دیگر، قدمت بیمه ملت است که جزو نخستین شرکت‌هایی است که در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی و همسو با اهداف خصوصی‌سازی بنگاه‌های اقتصادی دولتی موفق به دریافت مجوز از بیمه مرکزی، شورای عالی بیمه و وزارت امور اقتصاد و دارایی کشور شده است.

وی خطاب به کارکنان بیمه ملت در کرج، بر افزایش تعداد کارگزاران و نمایندگان تاکید و درخواست کرد که این شعبه حداقل ۱۰ درصد از پرتفوی کل شرکت در سال ۱۴۰۲ را تامین کند و زیرساخت‌هایی فراهم شود که به هدف ۱۰ درصدی از حجم پرتفوی شرکت در شعبه البرز برسد، همچنین برای استقرار بهترین و سریع‌ترین خدمات تلاش شود.


بیشتر بخوانید: آغاز ثبت‌نام بازنشستگان کشوری برای بیمه تکمیلی عمر و حادثه بیمه ملت


محمدتقی چراغی، عضو هیئت مدیره شرکت بیمه ملت هم با تاکید بر اهمیت توسعه صنعت بیمه در استان البرز، بیان کرد: این استان در مسیر ۹ استان مهم کشور قرارداد و اهمیت البرز و به ویژه شهر کرج بر کسی پوشیده نیست؛ به همین دلیل شرکت بیمه ملت بر آن شد تا در استان البرز شعبه‌ای تاسیس کند که افتخار آن را به کسانی تقدیم می‌کنیم که در همه این سال‌ها برای بیمه ملت زحمت کشیدند.

وی خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود برای ایجاد روابط مناسب با نمایندگان و کارگزاران و بیمه‌گذاران استان البرز تلاش مضاعفی صورت گیرد. از سوی دیگر با سیاست‌های جدید هیئت مدیره شرکت بنا داریم تعداد شعب، نمایندگان و کارگزاران را با هدف دریافت سهم بیشتر از بازار افزایش دهیم.
براساس این گزارش، امیرحسین قربانی، معاون توسعه بازار شرکت بیمه ملت نیز با ارائه گزارشی، گفت: استان البرز و به‌ویژه شهر کرج موقعیت تجاری ممتازی دارد، سهم این استان از تولید ناخالص داخلی ۲.۷۹ درصد، حق بیمه سرانه هر فرد در البرز ۸.۴ میلیون ریال، ضریب نفوذ بیمه در استان ۲.۷ و ۲.۹۷ درصد هم سهم حق بیمه تولیدی این استان در کل کشور است؛ بیمه ملت در این استان ۵۴ نماینده دارد و بالغ بر ۳۲ کارگزار با ما همکاری می‌کنند که انتظار می‌رود شاهد همکاری بیشتر آن‌ها باشیم.

عبدالله دارایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز هم طی سخنانی با بیان اینکه بیمه را باید به آحاد مردم رساند، تأکید کرد: لازم است مساجد، انجمن‌های صنفی، تعاونی‌ها، کارخانه‌ها و … بیمه مکمل داشته باشند. در واقع گسترش سطح بازاریابی موجب تقویت پرتفوی خواهد شد.

غفور قاسم‌پور فرماندار کرج نیز در این مراسم طی سخنانی با تاکید بر اهمیت و ارزش خدمت بی‌منت به مردم، اظهار داشت: انتظار از مسئولان شرکت‌های بیمه این است که مردم را به بهترین شکل ممکن راهنمایی کنند و در مسائل بیمه‌ای همواره اسباب آسایش مردم را فراهم سازند.
وی افزود: ما نیز قطعا به نوبه خود نهایت همکاری را با عزیزان صنعت بیمه و همچنین مدیران بیمه ملت در استان خواهیم کرد تا استان البرز به آن شکوفایی که مدنظر است، دست یابد.
شایان ذکر است شعبه استان البرز چهاردهمین شعبه بیمه ملت در کشور است؛ بیمه ملت پیش از این در استان‌های تهران، مشهد، شیراز، یزد، رشت، اهواز، اصفهان، ساری، کرمانشاه، تبریز و کرمان دارای شعبه بوده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

حقوق بهمن بازنشستگان تامین اجتماعی واریز شد؟

وضعیت فعلی، منتفی‌کننده مذاکره ایران و آمریکا نیست/ تحریم‌ها، تاب‌آوری اقتصادی و اجتماعی ایران را کاهش داده است

خاورمیانه و ایران در انتظار سرمای شدید

روایت خانواده و دوستان دانشجوی به قتل رسیده دانشگاه تهران؛ امیر‌محمد رتبه ۸۰۰ کنکور در روستایی درس خواند که تنها ۴ دانش‌آموز داشت

سبد معیشت کارگران به بیش از ۴۰ میلیون تومان رسید/ امیدواری نماینده کارگران به تعامل با شرکای اجتماعی در تعیین مزد ۱۴۰۴

فیلم/حمله امیرحسین ثابتی این بار همتی به جای ظریف

اتفاق عجیب در بازار طلا و سکه؛ قیمت سکه ۶۰ میلیون تومان می‌‎‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

این نان قند خون‌تان را کاهش می‌دهد

پرهیز از طمع به اموال دیگران، ثروتی حاضر و نقد!

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات