تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
واکنش رئیسی به مواضع اخیر چین در مورد جزایر سه گانه

رئیسی از چینی‌ها گلایه‌ کرد

رئیس جمهوری در دیدار معاون نخست وزیر چین گفت: برخی مواضع مطرح شده در سفر اخیر رئیس جمهور چین به منطقه موجب ناخرسندی و گلایه‌مندی ملت و دولت ایران شده است.

گلایه رئیسی از چینی ها

اقتصاد۲۴-معاون نخست وزیر چین که به منظور توسعه روابط دو کشوردر صدر هیاتی تجاری و اقتصادی از دیروز وارد ایران شده بود، در ادامه دیدار‌ها و برنامه‌های خود ظهر امروز سه‌شنبه برای دیدار با رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاستور رفت.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در این دیدار با بیان اینکه روابط جمهوری اسلامی ایران و چین از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره در حال گسترش بوده است، گفت: برخی مواضع مطرح شده در سفر اخیر رئیس جمهور چین به منطقه موجب ناخرسندی و گلایه‌مندی ملت و دولت ایران شده و مطالبه جدی ایران جبران مواضع بیان شده است.

آیت‌الله رئیسی حضور هیات چینی در ایران را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری دوکشور مهم دانست و با اشاره به توافقات مهم انجام شده در دیدار‌های قبلی روسای جمهور دو کشور بر تلاش مسئولان دو طرف برای اجرایی شدن آن‌ها تاکید کرد.

چین تمامیت ارضی و منافع ایران را به رسمیت می‌شناسد و به آن احترام می‌گذارد

«هو، چون هوا» معاون نخست وزیر چین نیز در این دیدارضمن ابلاغ سلام گرم آقای شی جین پینگ رئیس جمهور چین به رئیس جمهوری اسلامی ایران، بر اراده چین برای توسعه روابط با ایران قوی، به عنوان راهبرد دائمی این کشور وتغییر ناپذیری این اراده تاکید کرد و گفت: عزم چین برای تقویت و تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران فارغ از تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تداوم خواهد داشت.


بیشتر بخوانید: یک بام و دو هوای پکن برای تهران؛ ترفند سعودی مقابل ایران!


وی تصریح کرد: چین همواره به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران احترام گذاشته و از تلاش ایران برای تامین منافع اساسی خود حمایت می‌کند.

معاون نخست وزیر چین همچنین از نتایج دیدار‌های خود با مقامات ایرانی به رئیس جمهوری اسلامی ایران گزارش داد. براین اساس با آغاز اجرایی شدن عملیات سرمایه‌گذاری مشترک ده‌ها میلیارد دلاری و توسعه همکاری‌های اقتصادی صنعتی، انرژی، ترانزیت و مالی و بانکی، طرفین گام بلندی در راستای اجرایی شدن همکاری‌های راهبردی و توسعه‌ای در روابط دو کشور بر می‌دارند.

منبع: ایرنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شنبلیله
0
0
چهارشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۱
چین میگه :
من عضو حزب بادم /
از هر طرف باد میاد ؛ بادش میدم
علی
0
0
يکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱
آقا کمی ملایم‌تر! اینجوری که شما گلایه کردی دندونای چین خورد شد!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار