تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۳ نظر

نماینده مجلس: حمید فرخ‌نژاد دلار گرفته که علیه جمهوری اسلامی حرف بزند

حسین جلالی می‌گوید حمید فرخ‌نژاد برای صحبت علیه جمهوری اسلامی دلار گرفته بنابراین طبیعی است چنین حرف‌هایی بزند.

صحبتهای جلالی درمورد حمید فرخ‌نژاد

اقتصاد۲۴- حجت الاسلام حسین جلالی نماینده انار و رفسنجان رویداد۲۴ با اشاره به مهاجرت و همچنین سخنان می‌گوید حمید فرخ‌نژاد می‌گوید: آدمیزاد همین است دیگر، تعهد می‌دهد، اما عمل نمی‌کند، قول می‌دهد، اما انجام نمی‌دهد. اینکه می‌روند آن طرف آب و صحبت می‌کنند، خاصیتی ندارد. این افراد اگر حرف درست و راستی داشتند، در همین کشور خودمان مطرحش می‌کردند. 

او می‌گوید: اینکه با دروغ‌پردازی و شایعه‌پراکنی، اتهام‌زنی و ... در خارج از کشور چنین صحبت‌هایی بکنیم، راه به جایی نمی‌برد. وقتی شما دلار خارجی میگیرد، طبیعتا این حرف‌ها را هم باید در خارج از کشور بزنید.


ببینید: عکس/ توئیت جنجالی فرخ‌نژاد درباره قهرمانی آرژانتین


جلالی به اظهارات فرخ نژاد اشاره کرده و گفته چون این افراد از خارجی‌ها دلار گرفت‌اند و به آن‌ها تعهد داده‌اند چنین سخنانی مطرح کنند بنابراین قوه قضاییه در این مسئله باید مراقبت بیشتری انجام دهد و برای تعهد وثیقه‌های بیشتر و سنگین‌تری را در مد نظر قرار دهند تا این‌ها بفهمند که کشور حساب و کتاب دارد. 

او می‌گوید: ما امنیت این کشور را مفت به دست نیاورده‌ایم که مفت از دست بدهیم. ۳۰۰ هزار شهید داده ایم تا این کشور آرام را به دست آوردیم. این‌ها به دنبال سوریه‌سازی و داعش سازی هستند و می‌خواهند کشور را برهم بزنند و نهاد‌های‌مربوطه نباید در این زمینه کم کاری کنند.

منبع: رویداد24
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
راحله
0
0
دوشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۱
شما نگران نباش،اگه شما بريد،اينجا نه سوريه ميشه،نه داعشي مياد اينجا،ما از آمريكا دعوت مي كنيم بياد،ميشيم ژاپن
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱
زهی خیال !!!! باطل آمریکا برای رسیدن به منافعش در همه جای دنیا جنگ راه میندازه تا مردم اون کشور به جان هم بندازه و با تفرقه افکنی کار خودش پیش ببره شما باید عاقل باشی

بله دیدیم که افغانستان. عراق. سوریه به جز ویرانی و نسل کشی کار
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱
نه بزرگوار سخت در اشتباهی
آمریکا هر جا پاش گذاشته مثل ویتنام و عراق و افغانستان و سوریه و ووو جز ویرانی و نسل کشی چیز دیگری بر جای نگذاشت
مثل اینکه بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی فراموش کردی !!!

با جنگ وتفرقه افکنی بین ملت ها منافع خودش پیش می‌بره و میخواد مردم دنیا رو به استثمار و زیر سلطه خودش دربیاره

دلش
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار