تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۱

قوه قضاییه شکنجه مهدی زارع اشکذری را تکذیب کرد

مهدی زارع اشکذری از معترضان حوادث اخیر است. قوه قضاییه اعلام کرد که «مهدی زارع اشکذری» در جریان ناآرامی‌های اخیر در تهران مجروح و به بیمارستان منتقل شده و چندی بعد فوت کرده است.

اقتصاد۲۴- میزان، خبرگزاری رسمی قوه قضاییه در مورد مهدی زارع چنین نوشته است: " از روز گذشته تعدادی از رسانه‌های معاند با سابقه انتشار اخبار کذب و بدون سند در مورد فردی به نام مهدی زارع اشکذری در حال تولید محتوا و خبر هستند و قصد دارند اینگونه به مخاطبان القا کنند که این فرد به علت شکنجه در زمان بازداشت به کما رفته و پس از ۲۰ روز فوت کرده است. "

خبرگزاری قوه قضاییه ادامه داده است: "پیگیری‌ها نشان می‌دهد مهدی زارع اشکذری در جریان اغتشاشات در تهران مجروح و به بیمارستان منتقل شده و چندی بعد فوت کرده است. همچنین با توجه پیگیری‌های صورت گرفته ادعا‌های مطرح شده مبنی بر اینکه مهدی زارع اشکذری بازداشت، شکنجه و سپس به کما رفته و فوت کرده است، به هیچ وجه صحت ندارد. "

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار