تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

اینترنت طبقاتی را ذره‌ای قبول نداریم

رئیس هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران می‎ گوید سازمان به دنبال رفع مشکلات فوری و فوتی شرکت‌هاست، اما موضعش در مورد اینترنت و VPN طبقاتی شفاف است؛ یک مخالفت صریح.

اینترنت طبقاتی

اقتصاد۲۴- به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‎ای استان تهران، حسین اسلامی، رئیس هیأت مدیره این سازمان در اینباره می‌گوید: «موضع صنف مشخص است. هم در بیانیه سازمان و هم در نامه‌ای که به صورت مشترک با چند تشکل برای رئیس‌جمهور ارسال کردیم، دسترسی آزاد به اینترنت و گسترش زیرساخت‌های لازم به آن را مطالبه کردیم.»

او معتقد است در شرایط بحرانی که بدون حکم قاضی و بدون مستندات قانونی و البته با تصمیم مجموعه‌های امنیتی محدودیت‌هایی به صورت موقت ایجاد شده و قابل رفع است، انتظار این است تا با رفع مسائل امنیتی شرایط به سرعت به پیش از شهریور امسال بازگردد؛ «در این مدت بحرانی اگر برخی شرکت‌ها در برقراری ارتباط با مخاطبانشان در خارج از کشور مسئله داشته باشند، یا در ارائه خدماتی که باید در داخل کشور ارائه دهند مشکلاتی دارند، وزارت ارتباط موظف است حتی شده به صورت موقت این مشکلات را حل کند. در این راستا هر درخواستی هم که به سمت ما آمده، تمام تلاشمان را برای اینکه مشکل را به صورت مقطعی حل کنیم، کرده‌ایم و این را وظیفه صنفی خود می‌دانیم.»

اسلامی تاکید می‌کند نباید این دو موضوع با یکدیگر خلط شود: «نظر قطعی صنف دسترسی آزاد اینترنت برای عموم مردم است. ما اینترنت طبقاتی و وی‌پی‌ان طبقاتی را ذره‌ای قبول نداریم. محدودیت‌هایی که در تمام نقاط دنیا برای حفظ حریم خانواده‌ها و سایر مسائل اخلاقی لحاظ می‌شود برای ما هم قابل درک است. اما واقعیت این است که بازگشت به دوران پیش از شهریور ماه درخواست حداقلی ماست، این موضع شفاف صنف است. موضوعی که در صحبت‌های رئیس‌جمهور هم مشهود بود که گفته بودند صحبت‌هایشان در مورد فضای مجازی در دوران انتخابات را فراموش نکرده‌اند. ضمن اینکه امروز هم وزیر ارتباطات اعلام موضع کرد که اینترنت طبقاتی وجود ندارد و این را می‌شود به فال نیک گرفت.»

او با بیان اینکه متاسفانه محدودیت‌های اینترنتی به موضوعی فرسایشی تبدیل شده است، می‌گوید: «وظیفه ما کمک به تمامی کسب و کارهاست، اما برخی به کمک فوری و بیشتری برای زنده ماندن نیاز دارند؛ به نوعی به یک تنفس مصنوعی. اما تا زمانیکه محدودیت‌های اینترنتی برای عامه مردم رفع نشود، مشکل اقتصاد دیجیتال هم حل نمی‌شود. عامه مردم با پلت‌فرم‌ها در ارتباطند و به همین دلیل درخواست انحصار اینترنت یا وی‌پی‌ان طبقاتی برای اعضای نصر را اقدام درستی نمی‌دانیم.»

او در مورد اقدامات انجام شده توسط صنف می‌گوید: «نامه‌ای که به رئیس‌جمهور ارسال کردیم برای دو وزیر اطلاعات و کشور فرستاده شد. رونوشت‌هایی هم برای وزیر ارتباطات و سایر مقامات مسئول ارسال شده است. ما از این دو مرجع-وزیر اطلاعات و وزیر کشور- پیگیر هستیم. اما پیگیری‌ها ما به ارسال یک نامه ختم نشده است. با وزیر ارتباطات، وزیر صمت، رئیس مجلس شورای اسلامی و بسیاری از نهاد‌های نظارتی و امنیتی جلسات حضوری و مذاکره متداوم و پی‌درپی داشته و خواهیم داشت.»

اسلامی با اشاره به برخی اقدامات مبنی بر اینکه اگر پلت‌فرم‌ها مصوبه شورای عالی فضای مجازی مبنی بر حضور نماینده پلت‌فرم‌ها را اجرا نکنند، احتمال اینکه این مسیر موقتی و محدودیت‌هایی که بر اساس همین مصوبه ایجاد شده است دائمی شود، بیان می‌کند: «این اقدام کمکی به شرایط کشور نمی‌کند. چیزی که می‌تواند کسب‌وکار‌ها را نجات دهد، یک تنفس مصنوعی نیست، بلکه تنفس طبیعی در فضای رقابتی با حضور پلت‌فرم‌های خارجی است.»

رئیس هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران تاکید می‌کند: «ما قطعا به کسب‌وکار‌ها کمک می‎کنیم، مثلا اگر کسب و کاری نامه درخواست داده تا IP مرتبط با فعالیت‌های شرکتش باز شود، پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ایم. بعد از این هم اگر کسی چنین درخواست‌هایی داشته باشد با دبیرخانه سازمان مکاتبه کند و حتما برای رفع مشکلشان پیگیر خواهیم بود. اما این درخواست عمومی صنف نیست. تنها رفع مشکل حاد یک کسب‌وکار در حال آسیب است. همان تنفس مصنوعی و چنانچه گفتم انتظارمان از حاکمیت بیش از این کمک‌های موقتی است.»

اسلامی در مورد اقدامات بعدی صنف و مدت زمان در نظر گرفته شده برای پاسخگویی حاکمیت به پیگیری‌های انجام شده هم توضیحاتی می‌دهد: «به زودی جلسه‌ای با حضور تشکل‌هایی که نامه ارسال شده به رئیس جمهور را امضا کردند و همچنین سایر تشکل‌های همسو با حضور اصحاب رسانه خواهیم داشت. چنانچه پیش از این هم تریبون صنفی در راستای همین موضوع از سوی سازمان برگزار شده بود. تلاش ما این است تا پایان امسال به نتیجه مطلوبی برسیم.»

گفتنی است با توجه به گفته‌های رئیس هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، چنانچه هر یک از شرکت‌های عضو سازمان درخواستی برای رفع موقتی مشکلات فوری خود دارند، می‌توانند از طریق ایمیل info@tehrannsr.org با دبیرخانه سازمان مکاتبه کنند.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ارمان
0
0
سه‌شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۱
با درود به شما ،،این پلتفرم داخلی شده عین خودروهای داخلی ،،،،اینا قصد رقابت با دنیا رو ندارن ،،اگه خودروهای خارجی با ۱۰ درصد گمرکی وارد ایران بشن ایران خودرو وسایپا یا باید درشون بسته بشه یا اینکه خودرویی تولید کنند که از خودرو خارجی ارزانتر وبا کیفیت تر باش ،الان هم پلتفرم داخلی ،،اگه پلتفرمهای خارجی باشند یا باید پلتفرم داخلی خیلی قوی تر از نمونه خارجی اش باش یا درش و تخته کنه ،،اگه راست میگین ،وادعای صنعتی شدن ایران را دارین ،،رقابت کنین نه با زور به مردم تحمیل کنید
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت میوه در میادین تره بار امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

جزئیات تعطیلی مدارس و ادارات تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ آموزگار زن سپاه دانش ۶۰ سال پیش در یک روستا

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ همراهان قالیباف در سفر به بیروت

عکس/ اکبر عبدی با خانواده در روز تولد نوه اش

عکس/ ژست هنرمندانه فریبا نادری با تیپ کژوال و شال بته جقه‌ای

عکس/ حضور شریعتمداری در بیروت

عکس/ چهرۀ نچرال عسل بدیعی ۲۳ سال پیش در اولین فیلم سینمایی‌اش

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره هانیه توسلی در یک مراسم

عکس/ استوری خاص نیوشا ضیغمی در مشهد با پوشش متفاوت

عکس/ حقوق و مواجب آبدارخانۀ سلطنتی ناصرالدین شاه ۱۳۵ سال پیش

ژست عجیب زنان نیم قرن پیش روی درختان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تقویت حافظه با مصرف این داروی گیاهی

کمبود کدام ویتامین باعث عصبانیت می‌شود؟

۱۴۰۴ حتما سال بازدهی بورس خواهد بود/ فاز نزولی بورس مربوط به تنش‌های سیاسی، پیش فروش‌های خودرو و سکه است

تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟

ممنوعیت خبرساز پیام‌رسان ایتا درباره بانوان

سلطان اجاره‌بگیر تهران تحت تعقیب قرار گرفت

نحستین تصویر از سنگ مزار سید حسن نصرالله

متن وصیت شهید سید حسن نصرالله

تصمیم برای حضور اتباع خارجی در کشور برای سال ۱۴۰۴

پخش سریال تاسیان متوقف شد

رستمی یک‌تنه علیه سه امتیاز استقلال!

پیشنهاد جذاب به نکونام برای بازگشت به مربیگری

عراقچی راهی ژنو شد

داور دربی انتخاب شد

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/پیکر شهید نصرالله در آرامگاه ابدی آرام گرفت

فیلم/انتظار ۱/۵ ساعت رئیس جمهور لهستان برای دیدار با ترامپ

فیلم/پرواز هواپیما‌های اسرائیلی همزمان با مراسم تشییع

ممنوعیت صادرات سیب زمینی به مدت ۲ ماه

تالار‌های بورس‌ها فردا باز است

علی عباسی اتهام آزار جنسی به یک بازیگر مرد را پذیرفت

تعطیلی بانک‌ها در استان تهران؛ شعب کشیک باز است

وزیر علوم: حکمرانی علمی نخبه‌گرایی گلخانه‌ای نیست

عکس/پایان ماموریت محافظ شناخته شده سیدحسن نصرالله

تصویر فرزند شهید سید حسن نصرالله در مراسم وداع با پدر

تصاویر اسوشیتدپرس از حضور جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان بیروت

استان تهران فردا دوشنبه تعطیل شد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

البرغوثی: باید مواضع و اقدامات جدی برای مقابله با حملات اسرائیل در پیش گرفته شود

کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پس از ۴۸ ساعت پیدا شدند

قیمت میوه در میادین تره بار + حدول

چه کسی بر پیکر «سید حسن نصرالله» نماز اقامه کرد؟

هشدار یک اصلاح طلب: دیگر جایی برای انباشت مشکلات نداریم

تاریخچه دربی بزرگ پرسپولیس و استقلال

فیلم/ تبریک احساسی مهدی یغمایی برای تولد همسرش

زود کبود شدن بدن نشانه چیست؟

عکس/ چهره جذاب پارسا پیروزفر ۲۳ سال پیش با مدل موی تینیجری

علائم ابتلا به سرطان کلیه کدامند؟

ماجرای سوء قصد به جان رئیس آموزش و پرورش سراوان چه بود؟

اینفوگرافی/ منابع درآمدی دولت برای سال ۱۴۰۴

فیلم/ واکنش جالب عموپورنگ به رقص حامد وکیلی در قهوه پدری

خطر بیخ گوش پرواز بندرعباس به رشت

عکس/ نمایی نزدیک از تابوت سیدحسن نصرالله و صفی الدین

عکس/ شور و حال مراسم تشییع سید حسن نصرالله و صفی الدین

فیلم/ محل تدفین شهدای مقاومت در ضاحیه جنوبی

با خواص بی‌نظیر میگو آشنا شوید

فیلم/ حضور جنگنده‌های اسرائیل بر فراز بیروت همزمان با تشییع سیدحسن نصرالله

عکس/ پوشش جالب و دیدنی مردم ۹۸ سال پیش در شهر کرند کرمانشاه

عکس/ کریستیانو رونالدو با لباس عربی کنار بن سلمان

عکس/ گریم متفاوت لیندا کیانی در یک نمایش با کلاه و کت اروپایی