تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۱۴ دی ۱۴۰۱
وزیر ارتباطات:

چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم

وزیر ارتباطات فناوری و اطلاعات گفت: چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم، برای ما همه مردم خاص هستند.

عیسی زارع پور

اقتصاد۲۴- عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره آخرین روند توسعه و پیشرفت پروژه فیبرنوری در جمع خبرنگاران گفت: پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها طبق روال جلو می‌رود. بیش از دو میلیون پوشش ایجاد شده است و از رسانه ملی می‌خواهیم شیرینی این سرعت بالا در شهر‌های مختلف را به مردم بگوید و تبلیغ کنید. در حال حاضر از این دو میلیون ظرفیت، فقط ۳۰۰ هزار ظرفیت در حال استفاده است.

وی درباره اینترنت طبقاتی در کشور گفت: ما چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم، برای ما همه مردم خاص هستند. بر اساس مصوبه‌ای که از سال‌ها پیش بوده برای برخی متخصصان مثل فریلنسر‌ها و آزادکار‌ها دسترسی وسیع‌تر دارند، اما چیزی به اسم اینترنت طبقاتی نداریم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار