تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۱ دی ۱۴۰۱

اختصاص درآمد دیدار مسی و رونالدو به خیریه

قیمت بلیت های دیدار ستارگان النصر و الهلال با پاری سن ژرمن که قرار است به خیریه داده شود، تا کنون به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

دیدار مسی و رونالدو

اقتصاد۲۴- سعودی‌ها بعد از جذب رونالدو برنامه‌ای را تدارک دیده اند تا این ابرستاره پرتغالی اولین بازی خود را مقابل رقیب سنتی اش یعنی لیونل مسی در دل عربستان انجام دهد.

قرار است در تاریخ ۲۹ دی یعنی پنجشنبه آینده دیداری دوستانه میان ستارگان النصر و الهلال با پاری سن ژرمن در ریاض برگزار شود.

عربستان از این فرصت استفاده کرده و یک مزایده با عنوان «بلیت فوق الخیال/ فراتر از تصور» به راه انداخت تا با فروش یک بلیت نمادین این بازی مبلغ فروش این بلیت برای امور خیریه صرف شود.

قمیت پایه این بلیت برای فروش در این مزایده از ۲ میلیون ریال سعودی (تقریبا ۲۰ میلیارد تومان) آغاز شد و تا الان به ۹ و نیم میلیون ریال (تقریبا ۱۰۰ میلیارد تومان) رسیده است.


بیشتر بخوانید: پیشنهاد عجیب عربستانی‌ها به لیونل مسی


این مزایده عجیب برای فروش یک بلیت بازی جدال رونالدو و مسی در ریاض تا یک روز قبل از بازی ادامه پیدا خواهد کرد و احتمال دارد این مبلغ نجومی برای امور خیریه افزایش یابد.

برنده مناقصه بلیت «فراتر از تصور» با بازیکنان ستاره ای مانند لیونل مسی، کریستیانو رونالدو، کیلیان امباپه و نیمار دیدار خواهد کرد و می تواند در مراسم معرفی پس از بازی با طرف برنده در عکس رسمی تیم ظاهر شود.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار