تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۲۲ دی ۱۴۰۱

سرمربی تراکتور: استقلال برای حذف ما نیاز به کمک خارجی داشت

سرمربی تیم فوتبال تراکتور از عملکرد شاگردانش در مصاف با استقلال ابراز رضایت و تأکید کرد، آنها مستحق صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی بوده‌اند.

سرمربی تراکتور

اقتصاد۲۴-سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: استقلال تیم بزرگی است، اما برای حذف ما از جام به کمک خارجی نیاز داشت.

پاکو خمز پس از شکست ۲ بر یک تیم فوتبال تراکتور مقابل استقلال در رقابت‌های جام حذفی فوتبال ایران در نشست خبری حضور پیدا کرد و اظهار داشت: ما یک بازی خیلی خوب مقابل یک رقیب قوی و بزرگ انجام دادیم که برای حذف ما از جام به کمک خارجی نیاز داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا منظورتان از کمک خارجی، داور است یا خیر تصریح کرد: شما هر طور که دوست دارید می‌توانید برداشت کنید!

سرمربی تیم فوتبال تراکتور درمورد درگیری‌اش با داور، گفت: من برای اعتراض به سمت داور نرفتم، بلکه به سمت بازیکنانم رفتم تا آن‌ها را آرام کنم که اعتراضی نکنند.

خمز درخصوص اعتراض برخی از بازیکنان از جمله هادی محمدی به داور مسابقه، عنوان کرد: اعتراض کردن راحت‌ترین کار است و ما می‌توانستیم این کار را انجام دهیم، اما این چیزی نبود که من می‌خواستم. ما بازی خوبی انجام دادیم و حق‌مان بود که صعود کنیم، اما این موضوع را از ما گرفتند. من به بازیکنانم افتخار می‌کنم.

وی درمورد شرایط تیم داوری و پنالتی‌هایی که گرفته شد، تصریح کرد: بخاطر تمام آن‌ها اعتراض می‌کردیم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور درخصوص اینکه آیا به بازیکنی همچون کاوه رضایی اعتقاد دارد یا قرار است در لیست خروجی قرار بگیرد، اظهار داشت: قبلاً هم اعلام کرده‌ام که این یک موضوع داخلی برای باشگاه است و نمی‌توانم این موضوع را اینجا مطرح کنم.

خمز درمورد اینکه در جام حذفی معمولاً سرمربی‌ها به دروازه‌بان‌های دوم خود بازی می‌دهند، اما این اتفاق برای تراکتور رخ نداد، گفت: دلیلش این است که من انتخاب می‌کنم که چه کسی بازی کند و چه کسی بازی نکند. حتماً دلایل تکنیکی و تاکتیکی داشته‌ام.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار