تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۱

شریعتمداری: متن بازجویی‌های علیرضا اکبری را منتشر کنید

حسین شریعتمداری با اشاره به اعدام علیرضا اکبری به جرم جاسوسی نوشت: اکنون نوبت انتقام به ما رسیده است و انتظار آن است که وزارت محترم اطلاعات برخی از اطلاعات مربوط به سرنخ‌ها، سرپُل‌ها و عوامل سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس و موساد را که در بازجویی‌های فنی و کارشناسانه از جاسوس مورد اشاره به دست آورده است، منتشر کند.

متن بازجویی‌ های علیرضا اکبری

اقتصاد۲۴- این حرکت ضمن آن که دروغ‌پراکنی‌های حریف را خنثی می‌کند، ضربه هولناکی بر پیکره سیستم جاسوسی انگلیس (اینتلیجنت سرویس) و بخش اطلاعات و جاسوسی خارجی آن MI۶ خواهد بود. ضربه‌ای که جرثومه‌های فساد در انگلیس و رژیم صهیونیستی و... را نقره داغ می‌کند.

لطفاً در افشای اطلاعات به دست آمده - و یا حداقل- در افشای بخش‌های رسواکننده دشمن کوتاهی نکنید. از اطلاعات کسب شده باید به موقع استفاده شود وگرنه با مرور زمان و عبور از موقعیت موثر، به کاغذ پاره‌هایی تبدیل می‌شوند که به درد کارخانه‌های مقوا و کارتن‌سازی می‌خورند!


بیشتر بخوانید: علیرضا اکبری در ازای جاسوسی چقدر دستمزد دریافت کرده بود؟


درباره چگونگی نفوذ این جاسوس به مراکز حساس و راهبردی نظام نیز پرسش‌هایی هست که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار