تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۱

فرمانده کل سپاه: دشمنان، آرایش جهانی گرفته‌اند

سردار سلامی گفت: رهبر ما ضعف‌های دشمن را می‌داند و عرض و طول قدرت آنها را می‌شناسد. جهان‌بینی ما به قدرت توحیدی است و پرچم حاج قاسم، اسماعیل ‌و ابومهدی المهندس بر زمین نمی‌ماند.

سردار سلامی

اقتصاد۲۴- سردار سلامی گفت: دشمنان آرایش جهانی گرفته‌اند و ریز و درشت همه آن‌هایی که در فریز سیاسی منجمد شده بودند یخ‌های خود را ذوب کردند تا انقلاب را با آسیب مواجه کنند. آن‌ها تصور می‌کردند می‌توانند انقلاب را فرو بپاشند. شما این آرایش را ظرف سه چهار ماه گذشته دیدید. از گذشته تا کنون در ناامن‌سازی داخلی، تروریسم اقتصادی و تهاجم فرهنگی جز شکست برای دشمن رقم نخورده است.

وی که در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سرلشکر شهید اسماعیل دقایقی بنیانگذار لشکر بدر در تالار بعثت مسجد جامع پیامبر اعظم (ص) شهرک شهید محلاتی تهران سخن می‌گفت، افزود: بهم پیوستن اروپایی‌ها را امروز و فردا هم خواهید دید، اما ملت ایران با وقار بار دیگر ناامیدی را وارد قلب دشمن کرد. دشمن در فتنه اخیر یک شکست قطعی را توسط مردم ایران متحمل شد. تمام دیکتاتور‌های عالم دست نشانده آن‌ها هستند. هرچه دیکتاتور می‌بینید دست پرورده آن‌ها در شطرنج سیاسی برای تیره بخت کردن عالم به روی کار آورده‌اند. همه دستگاه‌های شکنجه از اسراییل و آمریکا به عالم صادر می‌شود.

هیچ سرزمینی در جهان نیست که انگلیسی‌ها به آن تجاوز نکرده باشند و حالا نمی‌توانند درخشش یک ملت را ببینند. ملت ایران آگاه است. تروریسمی که آن‌ها به ما، فلسطین و افغانستان نسبت می‌دهند خودشان انجام داده‌اند. سازمان مجاهدین خلق توسط کدام کشور‌ها حمایت می‌شوند؟ ۱۷ هزار شهید ترور در ایران نشانه چیست؟ آمریکایی‌ها اعتراف کردند که شهید سلیمانی را خودشان ترور کرده‌اند.

سرلشکر سلامی گفت: رهبر ما ضعف‌های دشمن را می‌داند و عرض و طول قدرت آن‌ها را می‌شناسد. جهان‌بینی ما به قدرت توحیدی است و پرچم حاج قاسم، اسماعیل و ابومهدی المهندس بر زمین نمی‌ماند.

فرمانده کل سپاه در بخش دیگر سخنانش گفت: نام سردار بزرگ و خوش آوازه ما یعنی شهید اسماعیل دقایقی درخشان است. این شهید در میان فرماندهان ما برجستگی ممتاز و کم نظیر دارد. از سال ۱۳۶۲ ما به اتفاق جمع دیگری از برادران سپاه چند ماهی شبانه روز در یک فضا زندگی کردیم. اخلاقیات و جلوه‌های متمایز این شهید را از نزدیک دیده بودم.

سرلشکر سلامی ادامه داد: او همیشه در مقابل چشمان ما و قلب‌های ما قرار دارد. دقایقی یک مبارز بزرگ قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و یک تعلیم یافته مکتب وحی و اسلام و امام راحل بود. من هم مانند حاج قاسم معتقدم که او در حیات طیبه ظاهری خود تمثال شخصیت یک شهید بود. وارستگی و فضایل اخلاقی در وجود شهید دقایقی آشکار و قابل تکثیر بود. اگرچه او جوان بود، اما بسیاری از مدارج عرفان و اخلاق را طی کرده بود.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه شهید دقایقی فهم عمیقی از مسایل داشت خاطرنشان کرد: او بسیار لطیف و اهل مدارا بود. در آن زمان این شاخصه‌ها برای ما به یادگار باقی ماند. شهید دقایقی هرگز در قلب ما دچار فرسایش نشد. ما او را به یاد داریم. صبر خانواده شهدا اعجاز الهی است که اینگونه فراق را تحمل می‌کنند. خانواده‌های شهدا آرزو‌های خود را فدا می‌کنند. ما باید از خانواده شهید اسماعیل دقایقی به دلیل اینکه خانواده‌ای کاملا بی‌ریایی هستند تجلیل کنیم.


بیشتر بخوانید: سردار سلامی: فضای مجازی راه تهاجم دشمن است


سردار سلامی در بخش دیگر سخنان خود گفت: همانگونه که ابوعلی بصری از مجاهدان سرافراز عراقی بیان کرد؛ ابعاد وسیع شخصیت کسی مانند شهید دقایقی که بنیانگذار سپاه بدر بود نشان از نبوغ او دارد. بسیاری از فرماندهان ما بومی منطقه همان رزمندگان بودند. شهید دقایقی با ایمان و قلب بزرگ و روح مهربانش توانست یک روانشناسی دقیق داشته باشد و برادران عراقی در لشکر بدر با او ارتباطی برادرانه برقرار کردند.

لشکری که دقایقی آن را ساخت و نیرو‌های عراقی پایه گذار عظمتی جدید به نام حشدالشعبی در عراق شدند که در مقابل تروریسم تکفیری داعش با نبوغ فرمانده رشیدمان یعنی ابوالمهدی‌المهندس در کنار حاج قاسم توانستند کار‌های بزرگی انجام دهند. آن‌ها آتش فتنه تکفیری‌ها را خاموش کردند و در کنار آن برای دفاع از حیثیت و هویت عراق با آمریکایی‌ها جنگیدند و اکنون به عنوان یک نقطه امید بخش و قابل اتکا عمل می‌کنند. آن‌ها همچنان با بچه‌های نیروی قدس و سپاه پاسداران این اخوت را حفظ کرده‌اند.

وی یادآور شد: قلب، آرمان، آرزو، ولی امر، قرآن و هویت ما با مجاهدان عراقی یکی است. امروز آثار این شهادت را می‌بینیم. شهادت یک حادثه در یک نقطه نیست بلکه امتدادی بی‌پایان است. امنیت و استقلالی که شهدا آفریدند برای همیشه برای امت‌ها باقی خواهد ماند. راه شهید دقایقی ادامه دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟