تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

واکنش کیهان به حمله مسلحانه به سفارت جمهوری آذربایجان

رویترز و بی‌بی سی فارسی، بلافاصله پس از انتشار خبر، ضمن برجسته ‌سازی این ماجرای ظاهرا شخصی و ناموسی، سعی کردند ابعاد تروریستی- سیاسی به ماجرا داده و جنگ دیپلماتیک را انگاره ‌سازی کنند.

حمله مسلحانه به سفارت جمهوری آذربایجان

اقتصاد۲۴- تکاپوی سفیر رژیم صهیونیستی پس از حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران از نکات قابل تامل است. از سوی دیگر، رسانه‌های غربی در پی آن هستند تا یک اختلاف شخصی را به مسئله‌ای کاملا سیاسی و دیپلماتیک تبدیل کنند. رویترز و بی‌بی سی فارسی، بلافاصله پس از انتشار خبر، ضمن برجسته سازی این ماجرای ظاهرا شخصی و ناموسی، سعی کردند ابعاد تروریستی- سیاسی به ماجرا داده و جنگ دیپلماتیک را انگاره سازی کنند.

با شلوغ کاری رسانه‌های انگلیسی درباره ماجرای سفارت جمهوری آذربایجان، به نظر رسید که آن‌ها می‌خواستند شکست فاحش دو هفته قبل را از مسیر دیگری جبران کنند.

منبع: روزنامه کیهان

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار