تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

ماجرای کبودی‌‎های روی بدن حسن فیروزی چه بود؟+عکس

حسن فیروزی در رابطه با اینکه آیا در طول مدت مفقود شدن خودخواسته بازداشت یا شکنجه شده بوده است یا نه گفت: اصلا در بازداشت نبودم که بخواهند من را بزنند. تمام اطلاعات غلطی که درباره من تولید و منتشر می‌شد توسط رسانه‌های ضد انقلاب تهیه و در فضای مجازی بارگذاری می‌شد.

حسن فیروزی پس از بازداشت

اقتصاد۲۴- حسن فیروزی پس از بازداشت ماجرای ادعا‌های پیرامون خود را شرح داد. هفته گذشته که مرکز رسانه قوه قضائیه، با انتشار خبری اعلام کرد، فردی به نام حسن فیروزی که رسانه‌های ضدانقلاب ادعا کرده بودند در زندان شکنجه شده و به کما رفته است، در حال فرار از مرز‌های کشور در محدوده آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران نزدیک جزیره قشم بازداشت و شب گذشته با پرواز شماره ۱۲۴۱ به تهران منتقل شده است.

فیروزی پس از بازداشت ماجرای ادعا‌های پرتعداد پیرامون خود را شرح داد. خبرگزاری میزان، صحت ادعا‌های این فرد در مصاحبه پیش رو را تا پایان تحقیقات پرونده تایید نمی‌کند.

وی در اولین اظهاراتش بیان کرد در مدت زمانی که به خواست و اراده خود مفقود شده بوده است بنا به هدایت و درخواست شبکه‌های رسانه‌ای معاند تصاویر و فایل‌های صوتی جعلی خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌داده است.

فیروزی همچنین درخصوص تصاویر و فایل‌های صوتی منتسب به خود گفت: فایل‌ها را به درخواست و هدایت ادمین یک صفحه معاند به نام «فریاد آزادی» تهیه و برایشان ارسال می‌کردم. از آن جایی که عکس‌‎های من در شبکه‌های مجازی به صورت گسترده منتشر شده بود، سهیل ادمین صفحه‌ای که با آن‌ها در ارتباط بودم از من خواست تا دستورات و خواسته‎هایشان را اجرا کنم.

فیروزی درباره جزییات ماجرا و بدهی مالی که داشته می‌گوید: شریک داشتم و در بازار با برادر خود در میدان‌تره‌بار کار می‌کردم.

وی گفت: با کار‌هایی که انجام دادم خانه و ماشین خریدم، به دلیل اینکه شریکم سرم کلاه گذاشت، به مشکل مالی خوردم و تمام طلبکار‌ها به سراغم آمدند.

حسن فیروزی اظهار کرد: طلبکار‌ها به دلیل افزایش بدهی سفته‌های زیادی از من گرفتند. نزدیک به ۲ میلیارد سفته دست طلبکار‌ها داشتم.


بیشتر بخوانید: کفالت سیاسی چه تاثیری در پرونده‌های بازداشت‌شدگان دارد؟


فیروزی ادامه داد: بعد از اینکه فشار طلبکار‌ها و خانواده زیاد شد، تصمیم گرفتم خانه را ترک کنم. به مهمانسرایی در مرکز تهران رفتم و حدود ۱۳ روز در آنجا ماندم بعد تصمیم گرفتم به جنوب کشور بروم.

فیروزی مدعی است، در این مدت تلفن همراه خود را خاموش کرده و از جایی خبر نداشته است تا اینکه بعد از مدتی تلفن همراهش را روشن کرده و می‌بیند عکسش در فضای مجازی منتشر شده است.

حسن فیروزی اینگونه ادامه می‌دهد که «بردارزاده‌ام عکسم را منتشر کرده و گفته بود که عموی من بیمار است و گم شده است.»

علت کبودی ‌‎های روی بدن حسن فیروزی

فیروزی ادامه داد: بعد از مدتی دیدم که عکسم همه جا منتشر شده است. متهم در اینجا توضیح نمی‌دهد که با چه فرایندی و در نتیجه چه اتفاقی عکس او به عنوان فرد بازداشت شده در اغتشاشات و شخصی که در آستانه اعدام است در رسانه‌های معاند پخش شده بوده است.

فیروزی گفت: اول خواستم اعاده حیثیت کنم که عکسم پخش شده و بتوانم پولی دریافت کنم، اما با خودم فکر کردم که این کار شدنی نیست.

حسن فیروزی گفت: در یکی از صفحات رسانه‌های اپوزیسیون در بخش کامنت‌ها نوشتم که این حسن فیروزی آدم گرفتاری هست و خانواده وی به پول نیاز دارند. ادمین این صفحه به من پیام داد و گفت باید ثابت کنی که با حسن فیروزی ارتباط داری و من هم برای همین دلیل ۴، ۵ ویس برای وی ارسال کردم.

فیروزی ادامه داد: تمام مطالبی که درباره من در فضای مجازی منتشر شده و گفتند که در کما هستم را خود آن افراد به واسطه سهیل (ادمین یکی از صفحات معاند در فضای مجازی) در رسانه‌های معاند منتشر کرده بودند. پس از مدتی که از ارتباط من با سهیل گذشت او از من خواست عکس‌هایی که بدون لباس هستم را برای او ارسال کنم تا پروژه وارد فاز جدیدی شود. آن عکس‌ها را ارسال کردم و خود او با استفاده از نرم افزار روی بدن من آثار کبودی ایجاد کرد.

وی در مورد چگونگی انتشار خبر ها‌ی جعلی و تصویر فتوشاپی از وی در بی بی سی و اینترنشنال گفت: ان‌ها به صورت مستقیم مطلبی از من قبول نمی‌کردند همه موارد و ارتباطات از طریق ادمین صفحه ضد انقلاب «فریاد ازادی» انجام میشد و هر چه ادمین این صفحه تایید می‌کرد بلافاصله در اینترنشنال و بی بی سی منتشر می‌شد.

وی در رابطه با اینکه آیا در طول مدت مفقود شدن خودخواسته بازداشت یا شکنجه شده بوده است یا نه افزود: در طول مدتی که به خواست خودم کسی از من خبر نداشت، اصلا در بازداشت نبودم که بخواهند من را بزنند. تمام اطلاعات غلطی که درباره من تولید و منتشر می‌شد توسط رسانه‌های ضد انقلاب تهیه و در فضای مجازی بارگذاری می‌شد.

ادمین صفحه رسانه ضدانقلاب در توجیه اینکه چرا با عکس‌ها و نام من در حال تولید محتواست به من می‌گفت: عکس‌هایت را ادیت می‌کنم تا به تو کمک کنیم مشهور شوی و بعد بدهی‌هایت را پرداخت کنی.

در حال حاضر ادعا‌های مطرح شده از سوی حسن فیروزی مبنی بر اینکه بدهی مالی داشته و یا اینکه با فردی به نام سهیل در ارتباط بوده است در دست بررسی‌های دقیق است.

حسن فیروزی پس از بازداشت

حسن فیروزی

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟