تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

گزارش بورس امروز ۹ بهمن ۱۴۰۱

نقشه بورس تهران امروز با حضور ۵۲ نماد سبز و ۵۹۰ نماد منفی نمایان‌گر غلبه فروشندگان در بازار بود. همچنین ارزش دلاری بازار سرمایه ایران در پایان معاملات روز یکشنبه معادل ۲۶۶ میلیارد دلار شد.

گزارش بورس امروز ۹ بهمن ۱۴۰۱

اقتصاد۲۴ معاملات بورس روز جاری در حالی رقم خورد که شاخص کل در جهت روز گذشته خود گام برداشت؛ بر همین اساس نماگر اصلی تالار شیشه‌ای با سقوط ۵۷ هزار و ۹۰۰ واحدی که معادل ۳.۶۲ درصد این شاخص است رو‌به‌رو شد.

شاخص کل هم‌وزن نیز هم‌سو با شاخص کل رفتار کرد و با کاهش ۳.۸۸ درصدی به سطح ۴۸۴ هزار و ۶۳۲ واحدی رسید. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات امروز را ۱۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون و ارزش معاملات را هفت هزار و ۶۸ میلیارد تومان نشان می‌دهد.

ورود و خروج پول حقیقی

بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی حکایت از خروج سرمایه حقیقی‌ها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان بورس امروز، خبر از خروج دو هزار و ۱۱۳ میلیارد تومانی پول از بورس می‌دهد. لازم به توضیح است که این مبلغ از سهام، حق تقدم و صندوق‌های قابل معامله سهامی خارج شده است. این یشترین خروج پول حقیقی از بازار از شهریور سال ۱۴۰۰ تا کنون است.

نقشه بورس تهران امروز با حضور ۵۲ نماد سبز و ۵۹۰ نماد منفی نمایان‌گر غلبه فروشندگان در بازار بود. همچنین ارزش دلاری بازار سرمایه ایران در پایان معاملات روز یکشنبه معادل ۲۶۶ میلیارد دلار شد.

صف خرید و فروش

در لیست بیشترین ارزش صف فروش نماد‌های خاور، خبنیان، وسالت، فاذر و گشان در این لیست به چشم می‌خورند. بیشترین ارزش صف خرید نیز متعلق به نماد‌های فمراد، لازما، خفولا، نمرینو و دحاوی بود.


بیشتر بخوانید: عکس/ تکذیبیه توقف عرضه خودرو در بورس کالا


حجم مشکوک

بررسی معاملات بازار امروز نشان می‌دهد که سهم‌های زیر حجم مشکوک داشتند و به طور متوسط هشت تا ۱۰ برابر میانگین حجم ماه خود حجم خوردند. در جدول زیر M نشانه میلیون است.

گزارش بورس امروز ۹ بهمن ۱۴۰۱

بیشترین ارزش معاملات

در جریان معاملات امروز بازار، سه سهم خودرو، شتران و خگستر بیشترین ارزش معاملات و سهم‌های کرمان، شستا و دی بیشترین حجم معاملات را ثبت کرده‌اند. همچنین سهم فارس نیز بیشترین ارزش بازار را در اختیار خود گرفت.

فاما با افزایش هفت درصدی بیشترین بازدهی روز را از آن خود کرد. در مقابل، زفکا نیز با افت هفت درصدی در جریان بازار امروز بدترین عملکرد را ثبت کرد.

ورود پول هوشمند

بیشترین خالص خرید حقیقی نیز به سهم‌های ثتران، وشهر و وبیمه تعلق گرفت. همچنین سهم‌های رافزا، سصف‌ها و ثامان نیز در جریان معاملات امروز ورود پول هوشمند داشتند. در سوی دیگر، فیلتر‌های بورسی نشان می‌دهند که نماد‌های پکرمان، کگهر و سهرمز خروج پول هوشمند داشتند.

لازم به ذکر است بیشترین سرانه خرید حقیقی در سهم‌های دحاوی، خفولا و ولانا رقم خورد. همچنین پکرمان در جریان معاملات امروز بیشترین فشار تقاضا را ثبت کرد. در مقابل، بیشترین فشار عرضه نیز در نماد امید بود.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز /جدول

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

فیلم/ هجوم عجیب مردم به پایانه مرزی رازی برای خروج از کشور

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ + جدول

بازیکن تازه در جمع شاگردان نکونام

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ + جدول

هیچ دلگرمی و امیدواری در اقتصاد وجود ندارد/ حتی دولت هم به مصوبه مولدسازی خود بی اعتماد است

بازرس روس اورانیوم ۸۳ درصدی ایران را گزارش کرد!+ عکس

مردم به خرید نسیه مرغ روی آوردند/ با تضمین کاسب محل و گرو گذاشتن کارت ملی، مرغ نسیه بخرید!

قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ + جدول

عکس/ فرزند لاریجانی معمم شد

فیلم/ سرقت پراید توسط بچه ۱۰ ساله

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عوامل خطر برای بیماری‌های قلبی عروقی

شب این غذاها را نخورید

نخوردن این وعده غذایی چاق‌تان می‌کند

حمل و نقل مسافربری در حال زمین گیر شدن است/ در ۱۴ سال اخیر فقط یک درصد تولید ناوگان حمل و نقل عمومی داشتیم!

برنده جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۳ در اولین امتحان دانشگاهی مردود شده بود

فیلم/ سیل در بیله‌سوار و مشگین شهر اردبیل

سفر دو مقام ارشد آمریکایی به ریاض

خط پایان برای بهروز عطایی و تیم ملی والیبال

محکومیت سنگین برای رونالدو؟

موضع ایران درباره تنش‌های میان آذربایجان و ارمنستان

زمان انتقال قهری سهام عدالت متوفیان مشخص شد

هدایت زنجیره تأمین مالی به نفع سیاست‌های ضدتورمی

داور دربی دکتر شد

فیلم/ گفت‌وگوی جذاب عادل فردوسی‌پور با همایون شجریان

توئیت سفیر عربستان در ایران درباره دیدار الهلال و نساجی

پاشینیان: آماده استعفا هستم

خرید گوشت به‌صرفه‌تر است یا کالباس؟

آمادگی عربستان برای میزبانی جام جهانی

بازیکن تازه در جمع شاگردان نکونام

برگزاری جام جهانی ۲۰۳۰ در ۶ کشور

کار والیبال برای صعود به المپیک سخت شد

محمدرضا جلایی‌پور آزاد شد

فیلم/ برانکو: برد‌ها و لحظات زیبایی در پرسپولیس داشتم

عکس/ فرزند لاریجانی معمم شد

جشن قهرمانی پرسپولیس در سوپرجام

فیلم/ تصاویری دلخراش از گریه عروس داغدیده عراقی

علی رحیمیان رهبر دائم ارکستر ملی ایران شد

فیلم/ پهن‌شدن فرش اهدایی باشگاه پرسپولیس در خانه کریستیانو رونالدو