تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

اینستاگرام، لیونل مسی را بلاک کرد!

کاپیتان تیم ملی آرژانتین فاش کرد که حساب کاربری او در اینستاگرام برای چند روز مسدود شده بود.

بلاک لیونل مسی از طرف اینستاگرام

اقتصاد۲۴- یکی از مهمترین و شاید هم مهمترین اتفاق زندگی حرفه‌ای لیونل مسی ماه گذشته با قهرمانی تیم ملی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر رقم خورد. مسی که از بدو به شهرت رسیدنش با دیه‌گو مارادونا مقایسه می‌شد، سرانجام تنها قطعه گمشده پازلی که او را هم رده اسطوره فقید کشورش قرار می‌داد را پیدا کرد و بالاخره دستش را روی جام ۱۴.۴ اینچی ساخته شده از طلای ۱۸ عیار خالص گذاشت.

به دنبال این اتفاق سیلی از پیام‌های تبریک نه تنها از سوی نزدیکان و اطرافیان بلکه از سوی میلیون‌ها تن از فالوور‌های ستاره آرژانتینی برای این بازیکن ۳۵ ساله ارسال شد که البته نتیجه چندان جالبی نداشت.


بیشتر بخوانید: الهلال هم‌چنان به‌دنبال مسی


برنده توپ طلای جام جهانی که امسال شانس زیادی برای کسب هشتمین توپ طلای خود از فرانس فوتبال دارد، روز گذشته (دوشنبه) درباره این اتفاق گفت: حساب کاربری من در اینستاگرام برای چند روز مسدود شده بود و دلیلش هم حجم پیام‌هایی بود که من بعد از قهرمانی در جام جهانی دریافت کردم. من بیش از یک میلیون پیام در اینستاگرام دریافت کردم و آن‌ها (مسئولان اینستاگرام) هم حسابم را مسدود کردند.

مسی همچنین به یک واقعیت جالب دیگر هم اعتراف کرد؛ اینکه برخلاف بسیاری از مشاهیر و سلبریتی‌های روز دنیا که مسئولیت مدیریت حساب‌های کاربری‌شان در فضای مجازی را به نمایندگان رسانه‌ای خود واگذار می‌کنند، او هیچ فرد یا مؤسسه‌ای را برای انجام کار استخدام نکرده و این در حالیست که او به تنهایی در اینستاگرام (بدون احتساب دنبال کنندگانش در توئیتر و فیسبوک و ...) ۴۲۵ میلیون فالوور دارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

زیان‌های نوشیدن آب یخ در افطار

با این گیاه خوشبو از چاقی جلوگیری کنید

گیاهی که پیری را به تعویق می‌اندازد!

روشی جدید برای جایگزین موفق جراحی چاقی

رئیسی به جای برکناری تیم اقتصادی‌اش، از آنها حمایت می‌کند/ اقتصاد ما شرطی است و رئیسی باید آن را بپذیرد

کارشناسی داوری دیدار استقلال و ذوب‌آهن

پیروزی استقلالی‌ها در روز جنجالی

استوری خاص کارگردان معروف برای تولد رضا گلزار

ترکیب پرسپولیس مقابل مس

ریسک خرید کدام قطعات سکه بالاست ؟

خبر خوش برای آبی‌ها

آماری از وضعیت اسفناک تورم خوراکی در ایران

شعار هواداران استقلال علیه فتح‌الله‌زاده

سهم ایران در تجارت با ترکیه

سهمیه ایران در آخرین فصل لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

سازوکار جدیدِ کنترل قیمت در فرودگاه‌ها

طالبان رادیو صدای زنان را تعطیل کرد

ترکیب استقلال و ذوب آهن اعلام شد

اتهام زنی واهی جمهوری آذربایجان به ایران

فوت ۶۶۶ نفر در سوانح جاده‌ای طی ۱۵ روز

کاهش رشد نقدینگی در اسفندماه گذشته

خبر پشت پرده درباره مشکلات حقوق فرهنگیان

۳۹۵ میلیون تردد بین شهری در تعطیلات نوروزی

هشدار هواشناسی به تهرانی‌ها

تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت

استقلال در آستانه یک فاجعه!

دیدار غیرمنتظره علیرضا دبیر و شهاب حسینی + عکس

رشد ۱۱۰ درصدی بدهی بانکی در ۱۴۰۱