تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

غیبت عجیب ستاره استقلال در ترکیب آبی‌ها

غیبت عجیب ستاره استقلال در ترکیب آبی‌ها

غیبت عجیب ستاره استقلال در ترکیب آبی‌ها

اقتصاد۲۴ - مهدی مهدی پور بازیکن ۲۸ ساله استقلال از روز‌های پیش از دیدار استقلال مقابل سپاهان در ابتدای دور برگشت دیگر در مسابقات استقلال شرکت نکرد!

در ارتباط با دلیل غیبت این بازیکن عنوان می‌شود که مهدی پور مصدوم است، اما درباره علت مصدومیت او هنوز صحبت واضح و مشخصی از سوی کادرفنی – پزشکی - بیان نشده است!

با این وجود گروه دیگری از نزدیکان به باشگاه صحبت‌های دیگری در این باره مطرح می‌کنند. برخی افراد نزدیک به باشگاه استقلال درباره نزدیکی و رفاقت مهدی پور با سیاوش یزدانی این موضوع را مطرح کرده‌اند که ظاهراً سرمربی پرتغالی استقلال نسبت به برخی رفتار‌های مهدی‌پور در هفته‌های گذشته رضایت کامل نداشته و معتقد است این بازیکن دیگر به درد استقلال و تیمش نمی‌خورد. این بحث، در صحبت‌های خودمانی برخی از اعضای هیأت مدیره با هوادارانی که دور و بر تیم هستند نیز درمیان گذاشته شده که باشگاه هم دل خوشی از این بازیکن ندارد!


بیشتر بخوانید: دستمزد علیرضا فغانی در استرالیا ۲۰ برابر دستمزدش در ایران!


مهدی مهدی پور از جمله بازیکنان مؤثر در کسب عنوان قهرمانی فصل گذشته استقلال بود که علاوه بر کارشناسان فوتبالی - به ویژه استقلالی‌ها - فرهاد مجیدی سرمربی فصل قبل این تیم نیز در این باره بار‌ها به این موضوع اشاره کرد.
مهدی پور در ابتدای فصل جاری افت محسوسی داشت که خودش علت آن را خط خوردن از اردوی تیم ملی - بعد از جدایی اسکوچیچ و آمدن کی روش - عنوان کرد، اما در ادامه کم کم روند رو به رشد خودش را آغاز کرد، ولی با این وجود در فصل جاری هنوز نتوانسته به آن شکلی که هواداران و کادرفنی انتظار دارند بدرخشد. گرچه او در ۱۹ بازی این فصل استقلال در ۱۵ دیدار به مدت ۱۱۶۱ دقیقه در ترکیب بوده که از این تعداد او در ۱۳ بازی از ابتدا در ترکیب بوده و در ۲ بازی از روی نیمکت به تیم اضافه شده است.

در همین ارتباط گفته می‌شود برخی اظهار نظر‌های شخصی مهدی پور در ماه‌های گذشته در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام نیز از جمله دلایل انضباطی است که ظاهراً موجب شده تا مدیران باشگاه استقلال نسبت به برخی از رفتار‌های این بازیکن رضایت نداشته باشند.

با این همه در روز‌هایی که مهدی پور در ترکیب استقلال حضور ندارد این تیم با بهره‌گیری از دیگر هافبک‌های میانی تیمش از جمله روزبه چشمی، سعید مهری، آرش رضاوند، زبیر نیک نفس و سایر بازیکنانش توانسته در سه بازی متوالی سه پیروزی و ۹ امتیاز کسب کند و همچنین ۱۰ بار دروازه حریفان خود را ظرف ۳ مسابقه باز کند که نشان دهنده شرایط خوب این تیم در خط میانی است. لازم به ذکر است؛ مهدی مهدی پور در ابتدای فصل جاری (تابستان امسال) در حضور مصطفی آجورلو مدیرعامل وقت باشگاه قراردادش را تا پایان لیگ برتر بیست و سوم و تاریخ نهم تیرماه ۱۴۰۳ تمدید کرده و فعلا تا تابستان دو سال بعد بازیکن استقلال محسوب می‌شود.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زهرا اميري
0
0
جمعه ۲۱ بهمن ۱۴۰۱
يك تشخيص بجا از كادر فني - مهدي بور به هر دليل افت فاحش بيداكرده وبجاي نبض وليدري خط مياني واستفاده از فرصت براي شكوفايي بيشتر ولزيونر شدن احتمالي بالعكس نقطه ضعف خط مياني و شكل بازي استقلال شده بود ..يك روحيه بدون ميل وانكيزه بازي -- تنبل -عدم حضور در صحنه ها -باسهاي عمدتا غلط ويا رو به عقب -عدم حضور در تشريك مساعي وكمك جه در حمله وجه در دفاع كاهش سرعت تيمي با حركات كند وتاخيري وعيبهايي كه موجبات تعلل وضعف كليً خط مياني استقلال ميشد وبرتري وصلابت خط مياني همه حريفان وعدم نتيجه كيريهاى لازم تيم .... و واكذار كردن جاي خودش به مهري كه به حق نشان داد تا كنون كمك زيادي به بهبود خط مياني واستقلال كرده است وبردهاى اخير دليل واضح ومهدي بور هم به صلاح اوست از استقلال برود تا شايد در شكل بازي خود واصلاح عيوب همت كند وبا تيم بعدي جفت وجور شود ويا اكر ماند انقدر زحمت بكشد تا با رفع عيوب به سطح تاكتيك وشكل بازي فعلي استقلال برسد وباز بس كيري جاي خود
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار