اقتصاد۲۴- کامران داستانی با بیان این که مجاهدت در سنگر اقتصادی دستکمی از مجاهدت در سنگر دفاع مقدس ندارد و امروز کشورمان بیش از هر زمان دیگری به تولید و اشتغالزایی نیاز دارد، از فعالیت ۱۹ شرکت با بیش ۴.۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری در این منطقه خبر داد و عنوان داشت: این منطقه ویژه اقتصادی نقش بسزایی در ایجاد ارزشافزوده، جلوگیری از خام فروشی، تأمین بازار داخلی و ایجاد رونق در صادرات بر عهده دارند و وظیفهی اصلی ما پشتیبانی از این سرمایهگذاران در راستای استمرار تولید و افزایش ظرفیتهاست.
داستانی با اشاره به عقد ۹ قرارداد جدید با سرمایهگذاران در جهت ایجاد صنایع معدنی در ۱۰ ماه گذشته، تأکید کرد: در شرایط فعلی توسعه در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس همچنان ادامه دارد و بنابر محاسبات انجام شده ۱۳ هزار نفر اشتغالزایی مستقیم طرحهای در دست اجراست که اگر اشتغالزایی غیرمستقیم آنان را نیز در نظر بگیریم مطمئناً میتواند تأثیر قابلتوجهی در کاهش بیکاری در جنوب کشور داشته باشد.
بیشتر بخوانید: منطقه آزاد تجاری، صنعتی قصرشیرین؛ دروازه توسعه روابط ایران و عراق
وی ادامه داد: هماکنون ۴۵ شرکت معتبر با ۵.۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری در حال ساخت و نصب تجهیزات با هدف بهرهبرداری از پروژههای مختلف هستند و این روند توسعه ما را به آینده بسیار امیدوار میکند.
سرپرست منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در خصوص برنامههای خود نیز تصریح کرد: اجرای برنامههای در دست اقدام، جذب سرمایهگذار، تسریع در راه اندازی عملیات اجرایی پروژهها در سایت توسعه، پیگیری مطالبات، توجه به برندینگ منطقه، فراهم آوردن ملزومات دیجیتالی شدن و همچنین توجه به نیروی انسانی متخصص و جانشین پروری را در یک فضای مشارکتی و تعاملی پیگیری خواهیم کرد.
داستانی، بر پشتیبانی از اجرای پروژه ستاره سیمین هرمز بر اساس برنامههای از پیش تعیین شده تأکید کرد و گفت: اجرای این پروژه در اولویت منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس قرار خواهد گرفت و سعی داریم تا چشمانداز تولید فولاد را محقق سازیم.
وی خاطرنشان کرد: پروژه ستاره سیمین هرمز در راستای توسعه صنعت فولاد در جنوب کشور و بر اساس نتایج طرح جامع فولاد اجرایی خواهد شد و طرح افزایش سقف فولاد به میزان ۱۰ میلیون تن فولاد در سال در منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس کاملاً در دسترس است و به همین منظور بر اجرایی شدن سه میلیون تن فولاد در سال در شرکت صنایع معدنی و فولادی ستاره سیمین هرمز تأکید داریم.
وی در پایان پروژه انتقال پساب از بندرعباس به صنایع متقاضی را از دیگر پروژهای اولویتدار این منطقه عظیم اقتصادی خواند و گفت: انتقال پساب بندرعباس به صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس یک پروژه در تراز ملی است و به ثمر رسیدن آن میتواند یک الگوی زیستمحیطی پایدار در کشور به شمار رود.