تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

جمهوری اسلامی: دولتمردان تماشاچی گرانی‌ها شده‌اند

روزنامه جمهوری اسلامی نسبت به به ونزوئلایی شدن اقتصاد کشور هشدار داده و دولتمردان را تماشاچی و ماشین امضا برای توجیه گرانی‌ها توصیف کرده است.

دولتمردان تماشاچی گرانی‌ها شده‌اند

اقتصاد۲۴- روزنامه جمهوری اسلامی نسبت به ونزوئلایی شدن اقتصاد کشور هشدار داده و دولتمردان را «تماشاچی» و «ماشین امضا» برای توجیه گرانی‌ها توصیف کرده است.

هفته جاری موج فزاینده گرانی‌ها همچنان ادامه داشت و کالا‌های اساسی و مورد مصرف مردم، یکبار دیگر پیش از پایان سال رسماً افزایش قیمت یافت تا در فروردین سال جدید نیز افزایش دیگری را به تماشا بنشیند.


بیشتر بخوانید: مقایسه سفره مردم در دول روحانی و رئیسی


در چنین شرایطی دولتمردان و دستگاه‌های مسئول به یک تماشاچی منفعل تبدیل شده‌اند که نه‌تن‌ها خاصیت مدیریتی خود را از دست داده بلکه همچون یک ماشین امضا برای توجیه گرانی‌ها عمل می‌کنند و این همان وضعیتی است که در علم اقتصاد از آن به عنوان «در رفتن فنر» یاد می‌شود که در نتیجه آن، همه باید در انتظار ونزوئلایی شدن اقتصاد باشند.

در ادامه سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی آمده است: براساس هشدار کارشناسان، علاوه بر این، موج تورمی جدیدی در راه است که می‌تواند شاخص قیمت‌ها در بخش خوراکی را که در ماه گذشته به ۷۰ درصد رسیده بود، از این هم بالاتر ببرد. امّا در این میان دولت اصرار زیادی دارد بر اینکه تورم در یکسال اخیر کنترل شده و روند نزولی یافته، ولی آنچه تاکنون مشاهده شده اینست که این ادعا نه‌تن‌ها در عمل ثابت نشده بلکه دولت عملاً سیاست مشخصی برای کنترل تورم ارائه نکرده است.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
فاطمه السادات عربی
0
0
جمعه ۲۸ بهمن ۱۴۰۱
کاش مسولان بی لیاقت تماشاگر گرانی بودن .خود عامل گرانی اند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار